” Kalau anak-anak you main t0ys tu, you mar4h tak ? ” – Netizen

Vide0 Room Tour Caprice Bersama K0leksi Permainannya Buat Ramai Kagum Seolah-Olah Di Dalam T0ys Museum. Namun Resp0n Caprice Terhadap Seorang Netizen Menarik Perhatian Ramai !!

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli merupakan seorang penyanyi, penulis lagu, penerbit rakaman, ahli perniagaan dan penceramah motivasi Malaysia. Beliau juga seorang yang lant4ng bersuara dalam memberi pendapat di ruangan media s0sial.

Jika anda mengikuti laman Instagram beliau, banyak video tentang kupasan isu-isu semasa yang beliau kongsikan. Instagram beliau juga mempunyai sejumlah pengikut yang begitu ramai sehingga 1 juta orang. Beliau terkenal dengan slang beliau ketika berkomunikasi.

Caprice popular dengan lagu-lagu berbahasa inggeris yang bergenre rap dan hip hop. Beliau juga aktif memberi ceramah motivasi dan merupakan pengasas kepada aplikasi pendidikan Classruum di bawah Caprice Technologies.

Menerusi akaun Instagram, Caprice berkongsi video beliau mempamerkan segala koleksi permainan beliau. Video ini dibuat atas permintaan seorang netizen yang meminta beliau membuat room tour. Wah, banyaknya koleksi permainan Caprice.

J0m t0nton video di bawah :

Rata-rata netizen kagum melihat bilik Caprice. Antara komen-komen mereka :

” Macam mana cap maintain supaya semua mainan cantik elok je n xdebu.sbb tgk banyak mainanya. Puas nk lap satu2 tiap hari. Tips plis.. “

” Ni kuar4nt1n dua tahun pun tk bosan.. “

” Best room tour ever.. “

” Jimat bleh share dgn future anak.. “

” Nak tido rumah Cap bleh tak.. “

” Ni agak2 kalau hil4ng satu bleh ingat ke tak.. “

Namun komen seorang netizen ini telah direspon oleh Caprice dan telah menarik  perhatian ramai :

Wah, dah siap buat persediaan ye untuk bakal anak. Apa pun menarik sungguh koleksi permainan Caprice. Kepada peminat koleksi sebegini pasti menginginkan bilik seperti ini. Semoga Caprice cepat bertemu jodoh. Nanti boleh kongsi permainan tersebut dengan anak-anak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Caprice by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..