” Kak Linaaaaa… Haha.. Biasa dia ni… Bedek4h kita gelak.. Sp0rting gil4.. Pandai naw menari.. “

Persembahan Andi Bernadee Di Melet0p Meriah Dengan Gelag4t Selamba Elly Mazlein Menari. Amb0i Kep0m Bukan Hos Biasa-Biasa Ni. Kelakar Sangat !!

Rancangan hiburan Melet0p bersiaran di saluran Astro RIA & RIA HD pada setiap Selasa jam 9 malam. Bagi peminat hiburan, pastinya rancangan Melet0p ditunggu-tunggu setiap minggu kerana topik-topik dan artis jemputan yang diundang ke studio.

Episod Melet0p semalam, menyaksikan gandingan hos tetap Nabil Ahmad bergandingan bersama hos jemputan, Elly Mazlein atau mesra dipanggil Kak Lina P0m P0m. Kemunculan Kak Lina diawal rancangan sahaja sudah cukup meriah dengan s0rakan dan hil4i tawa.

Apatah lagi bila bermulanya Melet0p. Antara artis jemputan yang dijemput pada malam itu adalah penyanyi Andi Bernadee. Andi yang baru sahaja keluar dengan single terbarunya berjudul Shimmy. Andi turut menceritakan serba sedikit tentang single barunya itu termasuk perihal maksud di sebalik Shimmy.

Menerusi akaun Instagram Melet0p , telah dikongsikan sedutan video semasa penyanyi Andi Bernadee menyampaikan lagu terbarunya Shimmy. Namun apa yang menjadi perhatian adalah gelag4t Kak Lina menari bersamanya di pentas. Sp0rting betul p0m p0m ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Kak Lina ini. Antara komen-komen netizen :

” Hahahahahaha.. Terhibur tengok gelag4t kak lina pompom.. “

” Aku tak heran langsung pasai lagu… Duk tengok rag4m kak lina dengan nabil je.. “

” Aku tengok video ni berulang sebab nak tengok kak lina p0mp0m.. “

” Sp0rting gil4 kak lina pompom.. “

” Kak Lina kelaka lah Good job lah kak lina joget best lah.. “

” Hilang str3ss bila tengok gelag4t kak Lina p0m-p0m dan nabil.. “

” Ad0iii. Tak boleh fokus aku dengar lagu. Kak lina p0mp0m kelakar !!.. “

” Kak Linaaaaa… Haha.. Biasa dia ni… Bedek4h kita gelak.. Sporting gil4.. Pandai naw menari.. “

” Aku tak boleh go la dengan kak lina ni had0iii hahahahahahaha per4ngaiii.. “

Memang bers0rak la penonton tengok gelag4t Kak Lina join Andi menari bersama. Gaya selamba Kak Lina tu memang tak boleh bawak bincang. Nabil pun layankan Kak Lina yang ting t0ng ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kerana Kak Lina berjaya menghidupkan suasana ceria di Melet0p semalam. Terbaik !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Melet0p by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..