” Just cleared my phone’s storage and I found this video.. ” – Fezyra Nesry

Isteri Fizo Omar, Fazeera Kongsi Video Lama Bersama Anak Saudaranya Bercakap Dalam Loghat Sarawak. Nampak Manis Dan Berbeza Wajah Fezeera Bila Bertudung !!

Fazeera Nazri Azrai merupakan isteri kepada pelakon, Fizo Omar. Meninjau ke akaun Instagram Fazeera, p0sting terbaru yang dikongsikan telah mencur1 perhatian dengan menerima lebih daripada 2 ribu tanda suka.

Fazeera telah memuatnaik satu video thr0wback bersama anak saudaranya, Luth dan mereka berbual dalam loghat Sarawak. Umum mengetahui yang Fazeera sememangnya berasal dari negeri bumi kenyalang tersebut.

Penampilan Fazeera yang bertudung dalam video tersebut nampak begitu manis dan berbeza wajahnya. Menurut Fazeera, dia menjumpai video tersebut ketika ingin membuang segala data yang ada di dalam telefon bimbitnya.

Pastinya Luth merupakan salah seorang anak saudara Fazeera yang sangat rapat dengannya. Fazeera turut meluahkan rasa rindu di ruangan kapsyennya terhadap anak saudaranya itu yang kini sudah semakin membesar.

Jom tonton video di bawah :

Sekadar info, Fazeera mendirikan rumahtangga bersama Fizo Omar pada tahun lepas dan kini sudah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Wan Khaleeda. Ini merupakan perkahwinan kali kedua Fizo.

Apabila kita amat rapat dengan anak-anak saudara pastinya kita akan merindui mereka apabila mereka semakin meningkat remaja atau dewasa. Fazeera dilihat seperti seorang yang penyayang, semoga Fazeera bahagia selalu bersama keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fezyra Nesry

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..