” Johnny.. Johnny.. Yes papa.. “

Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Kongsi Video Menemani Anak Kembarnya Sedang Bersarapan Sambil Menyanyi. Alahai.. Part Yang ‘Ha Ha Ha’ Tu Comel Sungguh !!

Tanggal 10 Oktober tahun 2007, pastinya menjadi tarikh yang menjadi memori indah bagi Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, berlepas ke Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) dari tapak pelancaran Baikonur Cosmodrome, Kazakhstan.

Apabila sebut sahaja nama Dato’ Sheikh Muszaphar, pasti orang dewasa mahupun kanak-kanak mengenali Angkasawan Negara ini. Beliau merupakan doktor bed4h ort0pedik  dan angkasawan Malaysia yang pertama ke angkasa lepas.

Dato’ Sheikh Muszaphar telah berkahwin dengan Dr. Halina Mohd Yunos, seorang pakar anestes1a pada 10 Oktober 2010. Hasil perkongsian hidup bersama, mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata perempuan yang bernama Sophea Isabella dan Sophea Natasha dan Cahaya mata kembar lelaki Sheikh Adam dan Sheikh Noah.

Menerusi perkongsian di Instagram, Dato’ Sheikh Muszaphar telah berkongsi video beliau bersama-sama menemani anak kembarnya, Adam dan Noah. Video tersebut merakamkan Adam dan Noah bernyanyi lagu kanak-kanak iaitu, Johnny, Johnny bersama bapa mereka.

Ikuti perkongsian Dato’ Sheikh Muszaphar di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dan memuji Adam dan Noah yang kelihatan comel di dalam video itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comelllll sgttt twin ni… Ger4mmmm.. drsheikhmuszaphar… “

” Cute and adorable Noah and Adam.. “

” Adam and Noah why so cute.. “

” Pandai nye Adam n Noah.. “

” Ger4m tengok comel sangat dua dua.. “

” They are so adoreable.. “

” Eee ger4mnya aku tengok budak berdua ni.. “

Comel betul anak kembar Dato’ Sheikh Muszaphar ni. Cerdik sungguh Adam dan Noah. Dato’ Sheikh Muszphar memang seorang ayah yang penyanyang betul. Terima kasih Dato’, kerana kongsikan juga tips untuk anak-anak. Kami dari Berita Kopak mendoakan Adam dan Noah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..