” Jebat layankan ajer. Haha.. ” – Netizen

Video Neelofa Dan Jebat Jayden BerTik T0k Buat Ramai Terhibur. Alahai, Comel Jer Jebat !!

Pelakon, pengacara dan model wanita Malaysia iaitu Noor Neelofa binti Mohd Noor bukan sahaja berbakat dalam bidang seni malah beliau sering menjadi sebagai jol0kan ikon fesyen terkini. Beliau juga turut mencipta nama di persada antarabangsa.

Neelofa pernah dipilih sebagai penghias majalah berprestij, F0rbes Asia yang menampilkan ahli perniagaan berpengaruh dari seluruh dunia pada Mac 2017. Neelofa terpilih sebagai salah seorang daripada 300 individu yang tersenarai dalam F0rbes 30 Under 30 Asia 2017 bagi kategori E-Dagangan dan Peruncitan oleh majalah tersebut.

Beliau juga terpilih untuk mewakili Malaysia dalam Program Delegasi Belia Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (UNDP) dan dijemput menjadi panel penceramah di Forum Belia Misk-UNDP 2017, yang diadakan di New York, Amerika Syarikat pada September 2017.

Menerusi akaun Instagram, video Neelofa bersama anak saudaranya, Jebat Jayden melakukan Tik T0k telah dikongsikan. Jebat kelihatan comel duduk di sebelah Neelofa dan melayan sahaja ibu saudaranya itu hendak berT1k T0k.

J0m tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Haha comey Lofa & Jebat

A post shared by Cerita Artis Malaysia (@ceritaartismalaysia) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Jebat. Antara komen-komen mereka :

” Jebat layankan ajer. Haha.. ” 

” Dalam hati dia. Eyy sabar jer lah aku ngan makcik sorang ni.. “

” K4ki jebat tu.. Kemain.. “

” Jebat kena bul1 dgn aunty lofa .. “

Alahai, ger4m melihat kecomelan Jebat yang begitu m0ntel sekali. Jebat pun macam redha jer namun di saat akhir Jebat dilihat seperti bosan dan ingin mel4rikan diri. Hehe. Nanti dah besar mesti Jebat dah pandai Tik T0k kan apabila aunty Neelofa ajar.

Apapun semoga Jebat terus sihat membesar menjadi anak yang berjasa dan berbakti untuk keluarga, dan untuk Neelofa, semoga terus success dalam hari-hari mendatang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cerita Artis Malaysia, Neelofa by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..