” Jarang tak kelakar Sakinah ni.. “

Video Sharifah Sakinah Menyak4t Anaknya Tidak Bagi Pel0k Suaminya Buat Ramai Terhibur. Tapi Ayat Last Tu Serius Lawak. Nak Buat Content Juga Ke Kinah. Hahaha !!

Sharifah Nurul Sakinah binti Syed Abu Bakar Al-Khaired atau dikenali sebagai Sharifah Sakinah merupakan seorang pelawak, pelakon dan pengacara terkenal di Malaysia. Beliau merupakan adik kepada pelakon Sharifah Norazleenda dan Sharifah Shahirah.

Sakinah mula dikenali menerusi sitkom Hotel Mania pada tahun 2010 dan kemudian menempa nama apabila muncul dalam beberapa siri komedi sekitar tahun 2013 dan 2014. Antaranya ialah drama Bimbi Dan Bonnie, Havoc Warna dan Yem Remp1t.

Sakinah telah mendirikan rumah tangga dengan Alif Adha Jamil pada 28 Mac 2015. Pasangan ini dikurniakan seorang anak perempuan yang dilahirkan pada 24 Mei 2017 menerusi pembed4han dan diberi nama Anais Adha. Beliau sebelum ini pernah mengalami kegug0ran pada awal tahun 2016.

Menerusi akaun Instagram, Sakinah berkongsi videonya meny4kat anaknya, Anais. Anais ingin memeluk bapanya namun tidak dibenarkan oleh Sakinah hingga menyebabkan anaknya kelihatan hendak menang1s. Namun akhirnya, Anais berjaya memel0k bapanya.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan video Sakinah ini. Antara komen-komen mereka :

” Ngokk Sakinahhh ahhahahha.. ade je mesej yg disampaikan tuhh.. “

” Ni content apa lak… maid dia buat rep0rt p0lis laaa… tu oun content ?… oooo takpe.. nak siang ikan jap.. “

” Hahahahahahaha tak pernah tak win.. “

” Makin cantik kak Kinah .. “

” Hahahahaha Kina win, love ter0k video ni.. “

” Jarang tak kelakar Sakinah ni.. “

Ada-ada sahaja benda yang Sakinah nak melawak dan menyak4t anaknya itu. Mesti meriah keluarga ini apabila mempunyai isteri yang suka membuat kelakar. Ada sahaja isu yang beliau ingin bangkitkan. Sakinah tak pernah tak kelakar !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharifah Sakinah by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..