” Jangan kaitkan dia lagi dengan kontr0versi saya.. “

Pertunangan Intan Najuwa Bersama Ahli Perniagaan Razrul Anwar Rusli Terler4i Akhirnya. Tiada Jodoh Untuk Bergelar Suami Isteri !!

Nama pelakon bertubuh kecil molek ini mula meningkat naik apabila lakonannya dalam drama H4ntu Punya Bos bergandingan dengan aktor Shukri Yahya mendapat pujian. Wajah keanak-anakan Intan Najwa berjaya menambat hati peminat dunia seni.

Si cantik ini yang diberi nama Intan Najuwa binti Abdul Wahid dilahirkan di Johor Bahru pada 18 Ogos 1997. Intan Najuwa mula berkecimpung dalam dunia hiburan sejak dari tahun 2015 lagi dimana pengarah dan penerbit David Teo menjadi orang yang bertanggungjawab membawanya ke dunia seni.

Antara drama-drama lain yang dibintangi Intan Najuwa adalah Khabar Dari Casblanca, Kekasih P4ksa Rela dan Kenyalang I’m In Love. Drama gandingannya bersama aktor Zul Ariffin berjudul Setelah Ku Dimiliki pada tahun lalu mendapat perhatian ramai kerana penjiwaan watak yang diberikan kepadanya itu.

Menerusi akaun Instagram Mstar Online Official, telah dikongsikan berita tergemp4r tentang terler4inya ikatan pertunangan Intan Najuwa bersama tunangnya Razrul Anwar Rusli. Menganggap tiada jodoh antara mereka, ikatan ini dipersetujui bersama untuk dibatalkan.

Sudah tersurat jodoh mereka tiada dan pertunangan mereka hanya mampu bertahan selama beberapa bulan sahaja. Jurang umur dan berlainan bidang kerjaya antara mereka juga dilihat menjadi salah satu penyebab ikatan ini berakhir. Mungkin ada sesuatu yang lebih baik yang Allah aturkan buat kedua-duanya.

Walau apa jua yang terjadi, Intan Najuwa tidak mahu bekas tunangnya itu dikaitkan lagi dengan sebarang kontr0versi dan mahu beliau hidup aman tanpa dihimpit kisah-kisah pan4s. Apa jua penyebabnya, kami di Berita Kopak mendoakan segala yang terbaik buat Intan Najuwa dan semoga segalanya dipermudahkan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Intan Najuwa, IG Mstar Online Official by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..