” Jangan k0yak bang Caprice. Looks like br0ken heart.. “

Video Caprice Respon Tentang Berita Pernikahan Mira Filzah Mencuit Hati Netizen. Part Minta Tisu Dan Tutup Muka Dengan Topi Tu Mak Aii Macam Sed1h La Pulak. Jodoh Oh Jodoh !!

Sebut sahaja nama Caprice, satu Malaysia mengenali jejaka berimej botak dan hip hop ini. Caprice yang bergelar penyanyi, penulis lagu dan pakar motivasi ini sering menjadi tumpuan peminat. Kepetahannya bercakap dan gayanya yang bersahaja namun nampak macho itu membuatkan peminat suka mengikuti setiap perkembangan Caprice.

Caprice pernah bergandingan bersama aktress jelita Mira Filzah dalam video muziknya berjudul Baby Sayang. Sejak itu peminat mula menggos1pkan dan berharap adanya jodoh di antara mereka. Baru-baru ini , Mira Filzah pernah memberitahu bahawa dia sedang dalam proses mengenali hati budi seorang jejaka yang bukan terdiri daripada kalangan artis.

Juga turut menyatakan hasrat untuk berkahwin tahun ini jika diizinkan Allah membuatkan peminat tertanya-tanya siapakah gerangan jejaka yang dimaksudkan itu. Caprice dan Mira juga pernah dijemput bersama sebagai jemputan di rancangan wawancara bercerita tentang jodoh dan perancangan masa depan.

Menerusi akaun Instagram, Caprice telah berkongsikan satu video di mana beliau memberi respon atas mesej yang dihantar bertub1-tub1 oleh para peminat tentang berita pernikahan Mira Filzah yang tular diperkatakan. Lag4k Caprice mencuit hati netizen. Macam kecew4 tahap dewa dah ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Caprice ini. Antara komen-komen netizen :

” “Bukan lah bod0”, kata caprice. Hahahahahahaha.. “

” Haha.. Nang1s pon still nampak legend nampak style.. “

” Jangan k0yak bang caprice.. “

” Hahahaha.. Stay strong my brother.. “

” Betullah kadang-kadag orang yang carikan jodoh orang dia sendiri tak ade jodoh lagi. Bang bang bang.. “

” Looks like br0ken heart. Maybe you also can try to find ur jodoh at the salam jodoh apps.. “

” Chill Cap, jangan nang1s.. “

” Aku ingat cap call pakwe mira filzah nak tanya kepastian. Apa dia suh orang bawak tisu nak nang1s laa tu.. “

” Ohhhh myyyy!!! Ure soo CUTE!!! Kalau jodoh tak kemana, kannnn! Cheer up.. “

” Bukan laa bod0 ! Nak lap talipon laa g1ler sebab semalam kena ket0k.. “

” Si0t laa dia punya plot twist.. “

Ni dah macam tawa dalam tangis4n Cap. Sed1h sungguh tengok lagi-lagi part scroll handphone tengok all the DM. Jodoh Allah atur yang terbaik untuk Caprice Insha Allah. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Caprice akan bertemu jodoh yang terbaik dan solehah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Caprice by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..