” Jang4n sampai bentara guru naik h4ntu. Tahu la tauke madu haha.. ” – Netizen

Vide0 Gelag4t Shuib Sepahtu Berbaju Melayu Siap Bersampin Buat Netizen Ketawa Besar. Amb0i Ib Siap Bawak Ipad Masuk Bilik Kunci Pintu Lagi Ni. Ada Yang Lar1 Tak Cukup Tanah Nanti !!

Pasangan ini sering buat ramai yang cembuuru dengan telatah mereka. Bergur4u senda dan us1k mengus1k memang menjadi kebiasaan buat Shuib Sepahtu dan Siti Sarah. Mereka juga antara pasangan inspirasi ramai, yang mana membina kehidupan dan ekonomi keluarga dari tiada apa-apa kepada memiliki banyak benda.

Kedua-duanya bukanlah lahir dari keluarga berada namun usaha mereka untuk merubah kehidupan buat ramai kagum. Bermula dari perniagaan dobi, membawa ke madu lebah, usaha mereka mendatangkan hasil lumayan dan berjaya membantu ramai usahawan lain.

PKP yang berkuatkuasa memberikan mereka banyak masa bersama. Lagi banyak adegan us1k mengus1k suami isteri ini, Shuib nyata tidak ketinggalan dengan isu nikah online yang tul4r baru-baru ini. Kalau dah namanya pelawak, pasti ada sahaja bahan yang nak dijadikan us1kan buat isterinya itu.

Menerusi akaun Instagram, Siti Sarah telah berkongsikan satu video yang memaparkan Shuib yang sedang bersiap memakai baju melayu lengkap bersampin sambil menanyakan Ipadnya. Dengan gaya macam pengantin baru nak bernikah buat cu4k Sarah dikerjakannya. Pandai sungguh Ib mengus1k. Nikah online ke Ib !

J0m tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t Shuib menyak4t Sarah ini. Antara komen-komen netizen :

” Haiyooooo! Jang4n sampai bentara guru naik h4ntu!.. “

” Jang4n sampai dia tanya Laptop Aku Mana Pahhhhh!!!!!.. “

” Ini boleh jadi per4ng. Hahahahahhahaha.. “

” Jangan buat jap lagi ada yang terbang karang.. “

” Dia buat hal dah… Hahaha.. “

” Lawakk.. Jangan bagi chance sis.. Perati elok-elok.. Haha.. “

” Jang4n macam-macam …. Tahu la tauke madu.. “

Amboi Ib lain macam betul bergayanya tu. Dah cu4k bin1 tengok segak bergaya siap bersampin bagai. Bawak Ipad masuk bilik pulak lagi la terkej4r Sarah. Lucu betul Shuib menyak4t Sarah. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapakan semoga Shuib sekeluarga bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Sarah Raissuddin by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..