” Its time to take another step to move on.. ” – Khadijah A.Rahman Sinclair

Ucapan Ibu Ashraf Sinclair Kepada Bunga Citra Lestari Buat Ramai Seb4k. Semoga BCL Dan Noah Terus Tabah !!

Kehilangan orang tersayang pastinya mengundang kesed1han tambahan pula insan tersebut merupakan insan paling istimewa dalam hidup kita. Inilah yang terjadi kepada penyanyi terkenal Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) yang kehilangan suami tercinta iaitu pelakon, Ashraf Sinclair pada bulan Febuari yang lalu.

Baru-baru ini BCL telah melancarkan single terbarunya berjudul 12 Tahun Terindah. Lagu tersebut dirakamkan khas buat Ashraf dan merupakan luahan perasaan rindunya terhadap suami tercinta. Lagu tersebut turut mengundang seb4k bagi sesiapa sahaja yang mendengarkannya.

Lirik lagu tersebut ditulis sendiri oleh BCL. Selama 12 tahun beliau menjalani kehidupan bersama Ashraf merupakan kenangan indah dalam hidupnya dan BCL turut bersyukur kepada Yang Maha Esa kerana telah meminjamkan Ashraf kepadanya.

Menerusi akaun Instagram, ibu kepada Ashraf, Khadijah A.Rahman Sinclair telah menitipkan kata-kata indah buat menantunya itu. Perkongsian tersebut telah mengundang rasa seb4k netizen. Betapa BCL sangat bertuah mempunyai keluarga mertua yang begitu menyayanginya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen berasa seb4k dan memberikan kata-kata semangat buat BCL dan Noah. Antara komen-komen mereka :

” Dida.. keikhlasan air susu dan darahmu untuk anakmu adalah ticket untuk ashraf ke syurga… betapa bahagianya ashraf memiliki dida.. seorang ibu yg redho dan mendoakan anaknya dengan tawadduk dan ikhlas.. mempunya istri yg begitu menCINtAinya.. dan anak yg begitu menyayanginya.. YOU are so LUCKY.. ashraf sinclair.. Al Fatihah foy you ASH… “

I love u umi cinta nya ashraf .. alfatihah to ash semoga bahagia di sisi Allah SWT.. “

” Insyallah umi,.. Doa kami sentiasa buat alm abg ashraf, kak bunga, noah dan umi dan kam bunga sekeluarga.. “

” MaasyaAllah Tabarakallah.. such a beautiful family.. I just watched the video and i cr1ed… “

” Stay strong dear for Noah and I’m sure your husband is always by your side.. “

” Smg noah jadi anak soleh ya nak… bahagiain mamanya.. “

Kami di Oh Kopak mendoakan semoga BCL dan Noah terus tabah menjalani kehidupan tanpa Ashraf di sisi. Semua yang berlaku pastinya mempunyai hikmah yang tersembunyi. Semoga BCL kembali tersenyum seperti dahulu dan semua urusan dipermudahkan. Sama-sama kita doakan untuk kesejahteraan arw4h Ashraf di sana. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dida Sinclair, Bunga Citra Lestari

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK . Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..