” Ishh ger4m lah si kecik hujung tu, m0ntel betul.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Keluarga Sempena Tahun Baru, Wajah Terkini Anak Kedua Pelakon Ummi Nazeera, Aysha Arsylia Cur1 Perhatian Peminat. Comelnya, Pipi Tu Pau Dan Bamb4m Betul !!

Tahun lalu, pelakon kecil molek, Ummi Nazeera telah pun selamat melahirkan anak keduanya. Ummi turut berkongsi berita gembira tersebut di akaun Instagram. Memilih nama Aysha Arsylia buat puteri keduanya, kini Aysha telah pun berusia 6 bulan.

Terbaru, Ummi telah memuat naik satu gambar dan video bersama anak-anak dan suaminya. Gambar dan video itu adalah sempena berkongsi ucapan tahun baru kepada followernya di Instagram. Semestinya perkongsian oleh Ummi ini telah mencur1 perhatian ramai.

Ada yang menyatakan yang mereka ger4m melihat anak kecil Ummi, lebih-lebih gayanya ketika bergambar. Selain itu, di kapsyen, Ummi turut berharap semoga pada tahun baru ini maka bertambahlah kebaikan yang akan datang.

Sehingga kini, perkongsian gambar keluarga Ummi tersebut telah mendapat lebih 10 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Comel lah anak-anak Ummi, yang kecil tu memang nampak b4mbam-b4mbam betul.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata tidak ket1nggalan memberikan kata ucapan selamat tahun baru kepada Ummi sekeluarga dan memuji kecomelan anak-anak Ummi. Antara komen-komen menarik adalah :

” ComeiNya baby and kakakNya. Yeayyy sama Team kita MU. Selamat tahun baru Ummi, moga pada tahun baru ini, segala urusan kita akan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan.. “

” Alhamdulillah, a positive start this year. Hopefully 2022 will bring more happiness & joy for our country. Aamiin.. “

” Sweet family. Happy New Year Ummi and family. Semoga Allah lindungi sentiasa. Ger4m lah tengok si kecik tu, m0ntelnya dia. ‘

” Comelnya baby tu. Hehehe dah besar lah, rasa macam baru semalam je tahu Ummi bersalin. Semoga bahagia selalu Ummi dan keluarga.. “

” Gewamnyerrr tengok Aysha bambam betul. ¬†Happy new year, doa yang baik-baik semoga kita sentiasa dalam lindugan Allah.. “

” Happy new year ummi jeliters. Kakak muka mcm daddy lah, adik muka macam mummy. Comel-comel anak2 Ummi.. “

¬†” Ishh ger4m lah si kecik hujung tu, m0ntel betul, tangan dia macam roti bun, sihat semangat ni. Happy New Year Ummi.. “

Sweet jer tengok gambar keluarga Ummi ni, sedondon semuanya pakai jersi bola. Apa-apa pun, kami dari Oh Kopak berharap semoga Ummi serta keluarga sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan bahagia bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ummi Nazeera

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..