” Insan penuh kasih sayang Bella Astillah.. ” – Heliza Helmi

Vide0 Live Bella Astillah Bersama Heliza Helmi Akhirnya Ded4h Sikap Bella Yang Sebenar. Penuh Inspirasi Dan Membuatkan Ramai Kagum Dengan Sikap Bella. Terbaik Bella !!

Siapa tidak mengetahui kisah penyanyi Bella Astillah dan Aliff Aziz. Kisah mereka antara yang hang4t diperkatakan masa kini. Setelah sekian lama menyimpan rahs1a, akhirnya Bella yang pernah bercer4i tal4k 1 Mei tahun lalu bersama Aliff membuka mulut tentang status hubungan mereka.

Sana sini dikongsikan tentang peng4kuan Bella tentang mereka kembali rujuk Julai tahun lalu. Akhirnya segala des4s desus terjawap. Namun pengaku4n ini membuatkan ada yang mencem0h dan mengec4m Bella. Untuk pengetahuan, Bella kini juga sedang hamil anak keduanya.

Mencari kekuatan dan semangat, sokongan dari kawan-kawan dan keluarga amat bermakna buat Bella pada masa ini. Heliza Helmi yang merupakan antara rakan yang sering memberi kata-kata nasihat buat Bella terpanggil untuk berbual dan menyunt1k semangat buat rakannya ini.

Menerusi akaun Instagram, Bella Astillah telah berkongsikan satu video yang menunjukkan beliau sedang live bersama Heliza. Isi perbualan yang sangat menyentuh hati ini buat sesiapa sahaja mendengarnya seb4k dan mendapat suntik4n semangat. Semangat untuk meneruskan kehidupan dengan lebih bermakna.

J0m tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji sikap sabar Bella ini. Antara komen-komen dari mereka :

” Dua-dua wanita hebat, dua-dua akak admire ,dua-dua wanita tab4h dan sabar yang tak semua orang mampu boleh jadi macam Bella dan heliza.. “

” Menit1s jugak airmata saya.. “

” Moga Allah beri ganj4ran yang baik buat Bella dan happy forever till Jannah.. “

” Semoga Alif lebih menghargai awak lepas ni bella. You deserve to be happy. Moga baik-baik aja untuk awak dan Alif.. “

” Pedul1kan kata-kata orang, sebab bukan mereka yang merasa. Semoga yang baik-baik je buat Bella & Aliff. Manusia tak akan pernah lar1 dari buat kesil4pan.. “

” Moga dipermudahkan perjalanan hidup kak bella & suami hingga ke syurga aamiin ya Rabbal Alamin.. “

” Im so proud of you. Kekal positif semoga berbahagia selalu. Bagus bella tak menghuk0m manusia. Sebab tak mustahil dia boleh berubah .. Semoga baik-baik.. “

Kehidupan tiada siapa dapat menduga apa yang bakal jadi dan perlu ditemp0h. Dari membiarkan hati dipenuhi kebenc1an dan tidak tenang, hanya kemaafan jalan terbaik. Semoga Allah merahmati semua kesabaran Bella. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Bella sentiasa dan terus bersabar dalam menghadapi uj1an ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah, IG Heliza Helmi by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..