” Inilah akib4tnya kalau anak dah pandai guna handphone. Habis twitter abah dia tweet.. ” – Adam Corrie Lee

Akaun Twitter Adam Corrie Di H4cked Anaknya, Adam Fateh. Amb0i Pandainya Fateh Tulis. Tu K0d Formula Ke Apa Fateh. Comel Je Ejaan !!

Adam Corrie pelakon yang cukup dikenali ramai. Membuat penghijrahan pada 2007 yang lalu, Corrie semakin tenang dan bahagia mendalami ag4ma Islam. Memilih seorang gadis bernama Fazima Fuad, mereka disatukan sebagai suami isteri yang sah pada tahun 2008.

Setelah 10 tahun melayari alam rumahtangga, pasangan ini dikurniakan Allah seorang cahayamata lelaki bernama Adam Fateh Lee yang mana dilahirkan pada 11 Julai 2018. Berkat kesabaran dan usaha tanpa jemu mereka, akhirnya Allah memakbulkan permintaan untuk memiliki zuri4t.

Fateh yang kini sudahpun berusia 1 tahun 9 bulan membesar menjadi anak yang comel dan bijak. Sering mengikuti Corrie ke majlis-majlis ilmu, gelag4t Fateh sering menjadi perhatian. Kepintaran Fateh juga semakin terserlah dari hari ke hari. Bijak dan kreatif itu yang boleh digambarkan pada anak kecil ini.

Menerusi akaun Instagram, Adam Corrie telah berkongsikan satu paparan skrin yang menunjukkan akaun twitter beliau. Tertera satu retweet kepada Bernamad0tc0m yang melucukan gar4-gar4 Fateh yang menghantarkan pesanan itu. Alamak Fateh dah pandai h4cked twitter abah ye. Lucu Fateh ni !

J0m baca perk0ngsian di bawah :

Ramai pembaca merasa terhibur dengan gelag4t Fateh ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Jangan dia tekan live udah laaaa… “

” Hahahahaha. Bertabahlah. Bahasa baby.. “

” Reply fateh bermaksud #stayath0me.. “

” Hahahaha! Yang ni ser1us comel. Baby c0de.. “

” Cv tu macam fatih nak type c0v1d je.. “

” Terhiburr , comel betul telat4h anak.. “

Amb0i pandai sungguh Fateh bukak Twitter abah. Siap di reply lagi. Dah Advance Fateh sekarang. Pen1ng la kepala abah tengok akaun kena h4cked hehe. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan dan mengharapkan semoga Fateh sentiasa dilindungi Allah dan menjadi semakin bijaksana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Corrie Lee by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..