” Ingatkan Park Seo Joon tadi, sama sebijik.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Anak Arw4h Adik, Wajah Anak Saudara Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Cur1 Tumpuan Ramai. Wah, Seiras Sangat Dengan Bintang Korea !!

Aiman Shukor merupakan anak kepada arw4h adik Dato’ Dr. Sheikh Muszapharnya, Sheikh Mustapha Al Masrie yang telah men1ngg4l dunia pada tahun 2007. Pada ketika itu, Dr. Sheikh Muszaphar berada di Rusia kerana mengikuti program angkasawan. Apabila mengetahui pemergian adiknya ini, beliau terus mengambil keputusan pulang ke Malaysia.

Namun segala perancangan untuk beliau menatap wajah adiknya buat kali terakhir tidak kesampaian apabila penerbangan transit beliau dari Bangkok ke Malaysia mengalami masalah. Dr. Sheikh Muszaphar bagaimana pun redha dan meminta mereka meneruskan sahaja pengebumian tersebut.

Sheikh Mustapha Al Masrie men1ngg4l dunia selepas k0ma selama seminggu akibat keceder4an di kepala kerana terhant0k pada tiang di sebuah restoran di Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur. Beliau men1ngg4lkan dua orang cahaya mata iaitu Aiman Shukor dan Siti Balkish.

Menerusi akaun Instagram, Dr. Sheikh Muszaphar memuatnaik gambar anak saudaranya itu sempena hari lahir beserta kapsyen ucapan hari lahir buat Aiman Shukor. Wajah kacak Aiman telah mencur1 tumpuan ramai kerana seperti orang Korea.

Ikuti perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen menyatakan wajah Aiman seiras seperti bintang Korea, Park Seo Joon. Antara komen-komen mereka :

” Ingatkan Park Seo Joon tadi, sama sebijik.. “

” Pic no. 2 tu betul2 mcm ank Korean. Btw, u r a nice man to ur family & society, dr. May Allah bless u everytime .. “

Handsome aiman.. Nasib baik baca caption ingat park seo Joon .. “

” Happy birthday Aiman. Apahal muka mcm park seo joon  ? “

” Ade la mcm park seo joon sikit hahaha.. “

Jika anda peminat artis Korea, pastinya ada mengenali Park Seo Joon dan jika dilihat sememangnya ada irasnya. Rasanya masih belum terlambat untuk kami di Oh Kopak mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Aiman Shukor. Semoga Aiman menjadi anak yang soleh serta menjadi kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Dr. Sheikh Muzhapar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..