” Ingatkan Nora Danish, rupanya Nora d4mage.. ” – Zizan Razak

Video Michael Ang Menggayakan Baju Kurung Buat Ramai Berdek4h Ketawa Melihat Aksinya Memprom0sikan Pakaian Tersebut. Amboii, Cutt1ng Badan Michael Ang Kal4h Perempuan Beb.. Kelass Kau !!

Siapa tidak kenal akan pengarah drama yang begitu terkenal iaitu Michael Ang yang sering menghasilkan drama-drama yang menarik hati penonton . Sering mencur1 tumpuan ramai lebih-lebih lagi jika dia mula ‘berleter’ di laman media sosial buatkan ramai yang terhibur dengan gelag4tnya yang bersahaja itu.

Untuk pengetahuan umum, dahulu, Michael merupakan seorang penulis skrip yang sudah lama berada di belakang tabir. Selepas pada itu, Michael telah menubuhkan syarikatnya sendiri untuk menghasilkan penerbitan drama dan telefilem. Filem sulung arahannya adalah Kimchi Untuk Awak yang diadaptasi dari novel karya Suri Ryana.

Kisah Michael memeluk agama Islam juga pernah menjadi perhatian ramai kerana Michael sebelum itu sudah setahun memeluk agama Islam dan Michael telah mendedahkan secara mengej0t pada 30 April 2019 bahawa beliau telah memeluk Islam kerana tidak mahu masyarakat mempersoalkan mengenai status agamanya.

Menerusi perkongsian di Instagram, Michael telah berkongsi  video yang memaparkan dia sedang memperagakan pakaian wanita iaitu baju kurung untuk mempromosikan kepada netizen. Gaya Michael itu sangat menghiburkan ramai kerana Michael berjalan dengan penuh bergaya.

Tonton video tersebut di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

View this post on Instagram

Salam semua. Buat kerja gila supaya melupakan tgh lapar n haus n kekurangan oksigen. Bukan nak drag ok tapi nak menolong jual baju for @alteliaamani.rtw n @far8byalteliaamani Cantikan baju perempuan dia so tunggu apa pergi la order support product ANAK MELAYU TEMPATANT ok! Heheheheh luv u all n stay safe! @alteliaamani.rtw KURUNG LILY Colour : Lilac/Light Yellow Size Available : XS, S, M, L, XL, XXL NP : RM288 NOW : RM249 . Whatsapp kami sekarang 01123216453 nak tanya-tanya dulu pun boleh. Haa whatsapp cepat2. . #alteliaamani #alteliaamanirtw #raya2020collection #alteliaamaniraya2020 @alteliaamani.rtw KURUNG KALSUM Colour : black / navy blue Size Available : XS, S, M, L, XL, XXL NP : RM288 NOW : RM229 . Whatsapp kami sekarang 01123216453 nak tanya-tanya dulu pun boleh. Haa whatsapp cepat2. . #alteliaamani #alteliaamanirtw #raya2020collection #alteliaamaniraya2020

A post shared by Michael Ang (@michaelang38) on

Ramai warganet dan rakan artis begitu terhibur dengan gelagat Michael itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Buang teb1at ke?? Hahahahah.. ” – Fizz Fairuz

” Hahhaha wei cute g1ler weiii.. ” – Sherry Alhadad

” Nak pinjam wig aku x nyah.. ” – Janna Nick

” Omg… Astaghfirullah ¬†kot yea letak la long hair wig .. ” – Sharifah Shahora

” Ingatkan Nora Danish, rupanya Nora D4mage.. ” – Zizan Razak

” Mesti Rayyan gelak mcm nak g1le kn mike ? Hahahahahaha.. “

” Masal4hnya !!! Muat elok plak tu Mike hahahha.. “

Comel betul Michael Ang. Dah ada gaya boleh jadi model pakaian tu. Hehehe. Mesti anak Michael pun tergelak besar tengok gelag4t comel si ayahnya bersungguh-sungguh promosikan pakaian. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Michael sentiasa dimurahkan rezeki selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Michael Ang by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..