” Ingat senang nak sh00t kat rumah, macam-macam dug4an.. ” – Nora Danish

Video Gel4g4t Ney Ney, Anak Nora Danish Buat Ramai Terhibur Apabila Dia Sempat ‘Mengg4ngu’ Ibunya Memperagakan Baju. Alahai, Comel Betul Ney Ney Ni..

Rupa parasnya tidak seperti usianya kini 38 tahun, itulah sebenarnya diri pelakon Nora Danish yang begitu jelita. Sentiasa menitik berat tentang penjagaan diri dan membuat dirinya sentiasa tampil cantik dan sering mencur1 tumpuan ramai meskipun sudah beranak dua.

Jika dilihat pembabitan Nora dalam dunia hiburan, dia turut menjadi rebutan penerbit drama mahupun filem kerana bukan sahaja mempunyai rupa paras yang cantik, hasil lakonan yang mendapat tempat di hati peminatnya juga telah membuat Nora kini menjadi antara pelakon yang berjaya.

Meskipun pernah melalui fasa kegag4lan dalam berumah tangga, Nora tidak pernah tak0t untuk menerima cinta sekali lagi. Nora telah mendirikan rumah tangga buat kali kedua bersama seorang usahawan, Nedim Nazri  pada 2018 dan pasangan ini begitu bahagia lebih-lebih lagi mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata.

Terbaru, Nora ada memuat naik video di akaun Instagram miliknya dengan memaparkan dia sedang melakukan sh00t menggayakan pakaian. Namun, ketika sedang Nora melakukan pengambaraan itu, anaknya, Ney Ney yang kini berusia 2 tahun telah datang menar1k baju Nora.

Tonton perkongisan video itu di bawah:

Perkongsian video oleh Nora itu telah membuat ramai netizen terhibur melihat gelag4t Ney Ney yang sangat comel. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Comel je Ney Ney.. “

” Napelah comel sgt hahahaha.. ” 

” Yalah mummy pakai cantik-cantik, Ney Ney takut kena tinggallah tu.. “

” Hahahaha kena bnyk bersabar kak Nora.. “

” Comel nya ank brank ni  suka tgk.. “

” Haahhaha alahai Ney Neyy kacauu.. “

” Alaaa Ney Ney… Risau mommy kua senyap2 ke.. “

” That’s reality mak mak kan when at home.. “

Alahai.. Ney Ney ni.. Kac4u Mommy buat kerja lah.. Comel betul tengok gelag4t Nora dan anaknya itu. Bersabarlah Nora, anak makin membesar begitulah gayanya, hehehe.. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Ney Ney membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..