” I dah gund4h gulana dah.. ” – Uqasha Senrose

Video Uyaina Arshad Pr4nk Uqasha Senrose dan Kamal Adli Yang Mencuit Hati. Fuh Sampai Tak Keru4n Uqasha Dengar Kata-Kata Uyaina. Dah Kant0i Uqasha !! 

Hubungan intim pelakon Uqasha Senrose dan Kamal Adli bukan lagi rahsia. Sejak bergandingan tahun lalu dalam drama Setelah Terlafaznya Akad, pasangan ini nampak serasi dan punya chemistry tersendiri yang membuatkan lakonan mereka nampak real.

Meninjau akaun Instagram Aliff Farhan, telah dikongsikan satu video yang memperlihatkan Uyaina Arshad mengenakan Uqasha untuk program Trek Selebriti. Uyaina yang bergandingan bersama Uqasha dan Kamal dalam drama baru Perempuan Tanpa D0sa memang akrab dan berkawan baik.

Daripada video yang dipaparkan, Uyaina membuat panggilan kepada Uqasha dan memulakan dramanya itu.  Mengatakan bahawa Kamal mempunyai ciri-ciri lelaki idamannya, Uyaina berjaya membuatkan Uqasha berterus terang bahawa hubungannya dengan Kamal serius.

Uqasha yang menjawab dengan nada lembut menyuruh Uyaina untuk berterus terang dengan Kamal sendiri andai benar Uyaina mempunyai perasaan istimewa kepada kekasih hatinya itu. Alahai kes1an sungguh dengar suara Uqasha itu.

Jom tonton video di bawah :

Pandai betul Uyaina membuat ayat sehinggakan Uqasha pun tert1pu dengan pr4nk Uyaina kali ini. Perkongsian ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” HAHAHA SIAN USHA NGN KAMAL KENA PR4NKED.. “

” Reaction kamal win, uqasha mcm dah tak0t je.. “

” Hahaha baiknya usha dia suruh c0nfess. Dia tkda nak jwb kenapa kau nk aku punya.. “

” Lembut nya Uqasha jawab. Comelnya hahaha.. so da sah la ni.. “

” Steady ah sha Haha relak gil4.. “

” Semp0i g1ler uqasha. seorng wanita yg matang dan tak cpt melatah.. “

” Hahahaha. Comel sha, jah4t uyaina buat usha gund4h gulana.. “

” Hahahaha uqasha comelll, sbb tau kamal seorg y sgt setia.. “

” I pun respect gil4 pada perempuan yg berani c0nfess.. “

Terkena juga Uqasha dan Kamal dengan pr4nk Uyaina dan Aliff ini. Mendengar jawapan Uqasha mengenai statusnya bersama Kamal, akh1rnya terkelu4r juga kesahihan hubungan mereka itu. Semoga Uqasha dan Kamal berjodohan dan dipermudahkan untuk ke jinjang pelamin. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aliff Farhan, IG Uyaina, IG Uqasha Senrose

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..