” Harap jang4n sal4h faham bukan pesanan tentang dvd 0ri or dvd c0py.. ” – Zizan Razak.

Vide0 Neelofa Beri Pesanan Stay At H0me Dalam Versi Bahasa Cin4 Buat Ramai Kagum. Part Last Tu Al4hai Cair Tengok. Terbaik Lofa !!

Nama Neelofa bukan nama asing di Malaysia. Gadis jelita ini menjadi kegil4an ramai kerana kecantikan dan kebijaksanaannya. Anak kelahiran bumi Cik Siti Wan Kembang ini terkenal sebagai pelakon, pengacara, model dan ahli perniagaan yang berjaya.

Lofa yang tidak hanya popular di Malaysia malahan turut mendapat tumpuan media negara luar juga. Sudah layak bergelar model Antarangsa, nama Lofa semakin bersinar dan gah berdiri atas namanya sendiri. Empayar perniagaan tudungnya juga dilihat semakin melebar dan berkembang maju.

Masih belum bertemu teman hidup, Lofa sering digos1pkan dengan rakan artis lain antaranya Dato’Rizalman, Hans Isaac, Zizan Razak dan beberapa orang lain lagi. Namun Lofa yang sangat workah0lic lebih banyak menumpukan perhatian untuk perniagaan dan kerjaya seninya.

Menerusi akaun Instagram, Zizan Razak telah berkongsikan satu video di mana kelihatan Neelofa memberikan nasihat Stay At H0me dalam versi Cin4. Kesungguhan Neelofa itu dipuji Zizan kerana berusaha membuat pesanan tersebut dalam pelbagai bahasa. Tap4w habis Lofa kali ni . Hebat Lofa !

J0m tont0n vide0 di bawah :

Rata-rata netizen memuji usaha dan kecomelan Neelofa ini. Antara komen-komen netizen :

” Bukan kaleng-kaleng. Hebat !!.. “

” Amazing kak love!!!! Luar biasa.. “

” Part yang last Lofa keny1t mata tu tak tah4n Zang… Sampai terl0pas handphone den.. “

” Buy the g0ld disc n0t the purple disc.. Terbaik kak lofa.. “

” Ad0hai comel betul sempat kenyit mata.. “

” Hehe comel la kak neelofa ni, so k1uutttttt.. “

Comel je tengok Lofa keny1t mata lepas tu. Buat berdeb4r jant0ng betul la Lofa ni. Namun kesungguhan Lofa memang patut dicontohi. Sama-sama berju4ng untuk pastikan kemenangan menjadi milik kita bersama. Bersatu teguh, bercer4i rob0h. Stay at h0me, kita mesti menang !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zizan Razak, IG Neelofa by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..