” Happy Jebat yer dapat jalan-jalan dengan auntie Lofa.. ” – Netizen

Video Jebat Jayden Seronok Bersama Ibu Saudaranya, Neelofa Di Dalam Kereta Buat Ramai Terhibur. Alahai Manjanya Jebat Dengan Auntie Lofa !!

Anak pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila iaitu Jebat Jayden memang tidak dinafikan si cilik ini sangat comel. Raut wajah saling tidak tumpah seperti bapanya turut menjadi perhatian ramai. Berbadan tegap dan keletahnya yang sangat comel sering menarik tumpuan sesiapa sahaja.

Jebat juga turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri di media sosialĀ  iaitu dengan mempunyai tiga ratus ribu lebih pengikut yang mengikuti perkembangannya di akaun Instagram yang telah dikendalikan oleh kedua ibu bapa Jebat.

Selain itu, Jebat yang merupakan seorang periang, dia juga begitu manja sekali. Melihat perkongsian di Instagram, Jebat juga sangat akrab dengan ibu-ibu saudaranya iaitu pelakon Neelofa. Bukan itu saja, Neelofa juga dilihat sangat manjakan Jebat.

Hasil perkongsian di Instagram milik ladylofaaaa telah berkongsi video memaparkan Jebat yang sedang berada di atas pangkuan ibu saudaranya, Neelofa di dalam kereta. Seronok betul melihat gelag4t Jebat yang dapat bersiar-siar bersama ibu saudaranya itu menaiki kereta.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

(Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Rata-rata netizen turut terhibur melihat gelag4t Jebat dalam video yang telah dikongsikan itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Budak ni nampak ceria sungguh.. “

” Mana lagi cute ni.. Lofa ke adik n.. “

” Happy Jebat dengan untie dia.. “

” Comey dua-dua.. “

” Menawan Darling Lofts Queen n baby Lofts.. “

” Cute baby boy.. “

” Alaaaaa pandai nya senyum.. “

Alahai comel jer dua-dua ni berborak, manja Jebat dengan auntie Lofa yer. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Jebat membesar dengan sihat, sentiasa membahagiakan keluarga dan menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ladylofaaaa , Jebat Jayden, Noor Nabila

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..