” Happy birthday to sis Ilya’s husband, m4ti-m4ti I ingat Kim K.. ” – Netizen

Raja Ilya Kongsi Gambar Sambutan Hari Lahir Suaminya, Namun Wajah Ilya Yang Dikatakan Mirip Artis Kim K Cur1 Perhatian Netizen. Wahhh, Ada Iras Lah !!

Nama pelakon cantik Raja Ilya tidak perlu diperkenalkan lagi. Raja Ilya atau nama sebenarnya Raja Ramilah Begum binti Raja Mohammad masih bergerak aktif dalam bidang lakonan. Ilya bukanlah muka baru dalam industri hiburan tanahair.

Ilya mempunyai bakat yang besar dalam bidang lakonan. Watak apa sahaja yang diberikan kepadanya, pasti akan menjadi. Memilik dar4h keturunan Melayu, Arab dan India membuatkannya kelihatan jelita sekaligus menjadi pakej yang menarik buatnya untuk menjadi seorang pelakon.

Sebelum ini Ilya pernah ditawarkan berlakon dalam filem Marvel, namun terp4ksa ditolak kerana ada syarat yang tidak sesuai dengan dirinya. Umum mengetahui Ilya sudah pun mendirikan rumahtangga dengan seorang warga Australia yang dikenali sebagai TWG atau Trent. Suaminya ini merupakan seorang ahli perniagaan.

Menerusi laman Instagram Ilya telah memuat naik sebuah posting bergambar. Gambar tersebut adalah sekitar sambutan majlis hari lahir suaminya, Trent. Ilya menitipkan ucapan selamat hari lahir buat suaminya dan berterima kasih atas segala yang dilakukan kepadanya.

Di bawah ini adalah gambar-gambar yang dikongsikan oleh Ilya. Jom lihat !!

(Klik butang KANAN untuk melihat gambar yang seterusnya.. )

Perkongsian Ilya ini dihuj4ni dengan ucapan selamat hari lahir dan doa buat suaminya. Mereka juga menyatakan wajah Ilya kelihatan sama seperti artis dan model antarabangsa, Kim K.  Ini antara komen-komen mereka :

” Happy Birthday Trent, may your birthday blessed with all the happiness you deserve.. “

” Muka u alls sama lahhhh jodoh kuat ni, hb to your husband raja ilya.. “

” Wow, seiras KimK lah Raja Ilya, happy besday buat hubby sis.. “

” Happy birthday trentengarrett May you’re blessed with only the best always aamiin.. “

” Happy birthday to sis ilya’s husband! M4ti2 I ingat Kim K.. “

Wahh memang ada iras lah wajah Kim K. Apa-apa pun kami ingin mengucapkan selamat hari lahir buat Trent. Semoga Trent dikurniakan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki selalu. Semoga terus maju jaya dalam perniagaan atau apa jua bidang yang diceburi. Amin..

Terima kasih kerana membaca.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Raja Ilya

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..