” Happy birthday Liza Hanim junior.. ” – Netizen

Gambar Liza Hanim Bersama Anak Sulungnya, Marsya Qistina Cur1 Tumpuan Peminat. Sekejap Dah Besar Marsya. Sebijik Sama Macam Liza Hanim Dulu-Dulu. Dah Tinggi Anak Dar4 Ni !!

Menerusi akaun Instagram Liza Hanim, telah dikongsikan sekeping gambar Liza bersama anak sulungnya, Marsya Qistina. Hari ini, genaplah usia Marsya yang ke 18 tahun dan Liza memaklumkannya di awal kapsyen.

Coret Liza lagi untuk kesayangannya ini, Marsya kini berada di fasa baru hidupnya. Ilmu pengetahuan adalah kekuatan seseorang dan keimanan di dada akan membimbing setiap langkah, itu nasihat Liza buat Marsya.

Sebanyak manapun usia Marsya bertambah, si sulung ini tetap dianggap anak kecil oleh sang ibu. Melihat penampilan Marsya, tinggi lampai anak dar4 Liza dan ketinggiannya sudahpun menyamai ketinggian Liza sendiri.

Wajah dan senyuman yang manis, tak ubah seperti melihat Liza ketika di zaman mudanya suatu masa dahulu. Betullah kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Serupa betul ibu dan anak ini, minat muzik pun sama.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Liza ini telah mendapat ucapan selamat hari lahir daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Happy birthday my geng Sagitaurius Marsya. Nah api.. ” – Elly Mazlein

” Happy birthday adik Horlick. Tinggi betul dia ye. May you success in duniya and hereafter, Aaminn.. “

” Masyaa Allah TabarakAllah she is so beautiful… Sanah Helwa… May Allah shower you and your loved ones with HIS bountiful blessings… Aamiin Aamiin Ya Mujib Ya Rabbalalamiin.. “

” Sama tinggi dah Kakak dengan Ibu. Happy Bestday Marsya. Aamiiiin untuk segala doa yang baik-baik ye. Kita kini sebaya.. “

” Happy birthday sweet little girl. Sebijik macam mak dia muda-muda dulu. Liza Hanim junior sangat ni. Dah tinggi dah dia, kalah ibu.. “

” Cepatnya masa berlalu. semoga marsya menjadi anak solehah dan berjaya di dunia dan akhir4t. aamiin.. “

” Happy birthday anakanda marsya.qstna aka Liza Hanim junior.. smoga dipermudahkan urusanmu dan stiap kejayaan adalah milikmu.. mcm mama sangat.. “

Alhamdulillah, melangkah ke alam dewasa dan tentunya Marsya akan menemp0uh l1ku kehidupan yang memerlukan kesabaran. Semoga kehidupan Marsya sentiasa di rahmati Allah dan sentiasa menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Liza HanimĀ 

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..