” Happy birthday Arsalan, si manja ibu ni.. ” – Netizen

Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Jihan Muse, Ungku Arsalan Yang Ke 4 Tahun. Alahai Dah Besar Dah Arsalan, Semakin Comel !!

Nama Jihan Muse tidak perlu diperkenalkan lagi. Jihan merupakan seorang yang berbakat dalam bidang lakonan dan pengacaraan. Jihan telah mendirikan rumahtangga bersama Ungku Hariz dan dikurniakan seorang cahaya mata bernama Ungku Arsalan.

Kini, Arsalan telah pun berusia 4 tahun. Meninjau ke akaun Instagram Ungku Hariz, beberapa gambar sekitar sambutan hari lahir Arsalan telah dikongsikan. Pasangan ini memilih Kidzoonia sebagai tempat majlis hari lahir Arsalan.

Walaupun tidak banyak gambar yang dikongsikan namun pastinya majlis tersebut disambut dengan meriah. Tambahan pula tempat yang dipilih untuk majlis tersebut sangat sesuai untuk menggembirakan kanak- kanak.

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 1 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Jelas terpancar keceriaan di wajah Arsalan ketika menyambut hari lahirnya ini. Nampak comel sekali Arsalan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini menerima beberapa ucapan hari lahir buat Arsalan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Happy birthday Arsalan Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.. Bgitau mak dgn abah.. nk adik.. “

” Happy birthday arsalan… si manja ibu ni.. semoga menjadi anak yang baik serta mendengar kata..”

Sekadar info, Arsalan dilahirkan pada 25 Januari 2018 secara pembed4han. Menurut Portal Astro Gempak, Jihan sememangnya berhasrat untuk menambah bilangan anak lagi dan berharap suatu masa akan dimakbulkan.

Kami di Oh Kopak turut mengucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke 4 tahun kepada Ungku Arsalan. Semoga membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik serta soleh dan berjaya dunia akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ungku Hariz, Jihan Muse, Portal Astro Gampak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..