” Happy 13th Birthday To Fea Eryssa.. ” – Netizen

Dato’ AC Mizal Muatnaik Gambar-Gambar dan Video Ketika Sambutan Hari Lahir Anak Perempuannya Fea Eryssa Yang Penuh Ceria. Wahh Makin Besar Ni Makin Cantik Fea !!

Mula menceburi seni dalam bidang nyanyian, bekas anggota kumpulan 4U2C ini kini aktif dalam bidang pengacaraan. Tidak dinafikan bakatnya sebagai pengacara memang menyerlah dan ramai yang suka dengan gaya bersahajanya ketika mengacara.

Meninjau ke akaun Instagram peribadi Dato’ AC Mizal, banyak gambar dan video telah dimuatnaik sempena ulang tahun kelahiran anak perempuanya iaitu Fea Eryssa. Fea kini telah dewasa dan sudah pun berumur 13 tahun.

Memilih lokasi di rumah, berkonsepkan pyjamas p4rty pada ulang tahun kelahiran serta bertemakan warna pilihan purple, kek dan dekorasi semuanya kelihatan sangat cantik dan sempurna dalam suasana tersebut.

Sambutan kelihatan lebih meriah apabila Dato’ AC Mizal bersama isteri, Datin Emylia Rosnaida serta anak lelakinya turut sama-sama menyanyikan lagu birthday buat Fea. Turut kelihatan di akhir video, adik iparnya iaitu pelakon Emelda Rosmila juga turut hadir memeriahkan suasana.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Lagi, perkongsian video birthday Fea :

Sempena thr0wback kembali gambar dan video birthday Fea, tidak ketinggalan netizen juga turut memberikan ucapan selamat hari lahir buat anaknya dan ada yang berpendapat Dato AC paling menyerlah dalam majlis itu. Antara komen yang diberikan netizen :

” Happy Birthday fea.. #FromBrunei.. HAPPY 13th BIRTHDAY to Fea Eryssa.. Long live & Allah blessed.. Happy birthday Fea Eryssa.. birthday 7/3 ke.. “

” Dato paling menyerlah ni, happy birthday fea, Kalau Yer.. sama lah dengan saya.. Dato paling menyerlah ni.. happy birthday Fea.. “

Melihat kepada gambar yang dikongsikan, bukan sahaja Fea kelihatan ceria dan exc1ted ketika birthdaynya tetapi ahli keluarga yang lain turut sama-sama tumpang gembira pada majlis kelahiran Fea. Cantik Fea, wajah ada iras-iras mummy dan daddynya.

Part Fea bergambar berdua dengan Dato AC itu nampak anak manja daddy sangat. C1uman kasih sayang daripada daddy pastinya sangat dihargai dan momen terindah buat Fea. Kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan Happy Birthday buat Fea dan semoga menjadi insan yang berjaya dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG dacdatoac, emyliadac

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..