” Hang sebijik Che Ta naa.. “

Vide0 Aaisyah Dhia Rana Berjalan ‘ Catwalk ‘ Ala-Ala M0del Buat Ramai Terhibur. Amb0i, Vasss Sangat Macam Diva !!

Sebut sahaja nama Aaisyah Dhia Rana, pasti ramai mengenalinya. Aaisyah sering menjadi perhatian di laman media s0sial kerana wajahnya yang comel dan cantik. Ada yang menyatakan wajah Aaisyah persis dengan pelakon kanak-kanak Hindustan dalam filem Bairangi Bhaijaan.

Aaisyah merupakan anak kepada pasangan selebtiti Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Aaisyah dilahirkan pada 1 November 2014 dan pada tahun ini Aaisyah berusia 6 tahun. Gelag4t Aaisyah sering dikongsikan di laman media sosialnya.

Aaisyah pernah digel4r sebagai anak selebriti paling comel kerana wajahnya mempunyai dar4h kacuk4n melayu di sebelah ibunya dan Inggeris di sebelah bapanya. Aaisyah juga gemar berfesyen seperti ibunya dan dia sering digayakan dengan pelbagai fesyen sejak dari kecil lagi.

Menerusi akaun Instagram, satu video Aaisyah telah dikongsikan. Video ini diambil ketika Aaisyah dan keluarga bercuti di Kazakstan tempoh hari. Aaisyah mengayakan berjalan ala-ala m0del sedang ‘catwalk’ dan gayanya itu sama seperti ibunya, Che Ta.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Hello 😂

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Rata-rata netizen menyatakan gaya Aaisyah sememangnya sama seperti ibunya. Antara komen-komen mereka :

” Kemain lagi dia.. haha.. “

” Amb0i cheq Aaishah comel .. “

” Hang sebijik Che Ta naa.. “

” Betul betul anak Che Ta ni hahahahha.. “

” Hamb0iiiiii mak hayam kemain lagi dia .. “

” Wei hang sebij1k che ta naaaa.. “

” Mana tump4hnya nasi kalau bukan kat kuah. Aaisyah segak sungguh laa ger4mmm .. “

Wah, macam div4 sangat gaya Aaisyah tu. Comel dan bergaya sangat. Ke mana tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi kan? Mestilah Aaisyah mewarisi sikap dan gaya ibunya. Mana tahu satu hari nanti Aaisyah jadi pelakon macam ibunya juga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..