” Handsome boy, Subhana Allah comel sangat-sangat baby Amir ni.. ” – Netizen

Mira Filzah Kongsikan Wajah Penuh Anaknya, Wan Khair Amir Untuk Kali Pertama Buat Peminat Teruja. Yang Gambar Kedua Tu, Comelnya Amir Senyum. Muka C0py Paste Mira Sangat !!

Wan Khair Amir Bin Wan Emir Astar, itu nama yang dipilih oleh Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir untuk putera sulung mereka. Dilahirkan pada bulan Mei yang lalu, beberapa hari sahaja lagi Amir bakal berusia 5 bulan.

Sejak dari awal, Mira dan Emir tidak menyor0kkan wajah Amir dan gambar yang diambil menampakkan sipi-sipi wajah bayi mereka ini. Meninjau akaun Instagram Mira Filzah dan Wan Emir Astar, buat pertama kalinya gambar mereka sekeluarga dipaparkan untuk tontonan peminat.

Kali ini, peminat sudah dapat melihat wajah penuh Amir. Cukup comel dan mirip dengan Mira, itu yang kebanyakan peminat komen setelah melihat gambar-gambar ini. Amir yang tersenyum pada paparan gambar kedua juga membuatkan peminat ger4m melihatnya.

Dengan lafaz Bismillah, Mira mencoret coretan pendek di kapsyennya buat Amir. Doa dan harapanĀ  Mira dan Emir untuk Amir agar menjadi anak yang soleh dan insan yang berbakti kepada agama, bangsa dan tanah air kelak.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Beberapa jam setelah dikongsikan, gambar-gambar Amir ini telahpun meraih lebih 151 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Alolo cutenya, ger4m tengok senyum Amir tu. Muka Amir sebijik mama lah, Beautiful family inside and out. Mashallah tabarakallah.. “

” Handsome boy, Subhana Allah comel sangat-sangat baby Amir ni. Nak g1g1t g1g1t ke rasa tengok senyum dia tu.. “

” Comelnya Amir sebijik muka abang Umar dia. Macam muka Mira pun iye. Ee ger4mnya tengok.. “

” Muka Mira junior sangat, cutenya anak Mira ni. Handsome boy, sejuk ikut muka mak.. “

” Muka macam Mira Filzah sangat ni, mini Mira. C0py mama betul, senyum tu alahai buat aunty ca1r la Amir.. “

” MasyaAllah comelnyaa. semoga Wan Khair Amir membesar menjadi anak yg soleh, ank yg memudahkn dan berjaya dunia akhirat Aamiin Ya Mujib.. “

” Pandainya Amir ambil gambar, manis senyum ikut mama. Muka pun muka mama ni., Handsome boylah Amir.. “

Alhamdulillah akh1rnya penantian peminat untuk melihat wajah si comel Amir tercapai sudah. Semoga segala yang baik-baik untuk Wan Khair Amir, termakbul semua doa mama dan papa serta menjadi insan yang baik kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mira Filzah, IG Wan Emir Astar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.