” Halah comelnya, pandai Fahri ikut rentak.. ” – Netizen

Video Anak Dayah Bak4r, Achbar Muhammad Fahri Bersenam Buat Ramai Terhibur. Wah, Macam Seronok Step Senaman Fahri. Betul-Betul Berzumba Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram Dayah Bak4r, video terbaru yang dikongsikannya telah membuatkan ramai yang terhibur. Dayah telah memuatnaik video anaknya, Achbar Muhammad Fahri sedang bersenam.

Menurut Dayah, gaya Fahri bersenam lebih kurang sama dengan step senaman Dayah yang sering dilakukan. Nampaknya selama ini Fahri memerhati ibunya bersenam dan dia men1ru gaya tersebut apabila dalam keadaan ceria.

Kanak-kanak seusia Fahri sememangnya gemar memerhati apa yang ada di sekelilingnya dan cuba meniru. Jadi sebagai ibubapa, kita hendaklah menunjukkan contoh-contoh yang baik. Mereka mudah ingat apa yang dilihat dan cuba untuk mengulanginya.

Gelagat Fahri ini betul-betul menghiburkan lah. Nampak seronok dan boleh menghilangkan tekanan bila melihat telatahnya. Nampak sesuai sangat gaya senaman Fahri dengan muzik kegemaran Fahri tu. Comel sangat ni, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat gelagat gelagat Fahri bersenam. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Halahhh comeynya Fahri ger4m nengok.. Boleh kurang kan tekanan tengok gelagat fahri ni… tq fahri semoga jadi ank yg soleh.. “

” Bagus ni utk kempiskan peyutt. Ayuh join reramai doneajakkekelasmenari.. Kiyutnyeee lahai anak baba ni. We love you sayang .. “

” Seronok ye fahri kalau tak school .. Comel betul Fahri.. pinjam sehari bleh. Alololo gedik2 sgt tu fahri hahahaha gig1t pp tu baru tau.. “

” Kenapalah cute sangat fahri nie? tak penat ke anak..awata comel sgt ni hahaha.. at the same time fahri buat squat eh.. “

” Kenapa comel sangat ni Fahrii Eeeee ger4mm.. Sentiasa menghiburkan hidup saya.. Tunjuk kat anak, anak pun ikut joget .. “

” Adorable.. pandai Fahri ikut rentak.. ¬†yeah fahri you are born with that skills.. clever boy.. dont grow up so fast.. “

Alahai, comel sangat gerakan senaman Fahri. Mesti Fahri belajar melalui ibunya kan. Boleh kurus dengan cepat kalau macam ni Fahri. Semoga Fahri membesar menjadi anak yang baik dan soleh serta menjadi insan yang berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bak4r

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..