” Hai Siti Nurhaliza.. ” – Datuk Seri Siti Nurhaliza

Video Datuk Seri Siti Nurhaliza Memanggil Anaknya, Siti Aafiyah Dengan Nama Siti Nurhaliza. Namun Reaksi Comel Aafiyah Menjawab Buat Ramai Terhibur. Memang Sebijik Muka Ibu Lah Aafiyah Ni !!

Anak Datuk Seri Siti Nurhaliza, Siti Aafiyah antara si cilik yang mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri. Ada sahaja perkongsian video mengenai gelagatnya di laman media sosial yang menjadi perhatian ramai peminatnya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik Babyctk telah berkongsi satu video yang sangat comel mengenai Aafiyah dan ibunya, Datuk Siti. Video tersebut memaparkan Aafiyah telah memakai kaca mata.

Kedengaran dalam video tersebut, Datuk Siti telah memanggil Aafiyah dengan panggilan namanya sendiri iaitu ‘ Hai Siti Nurhaliza’ . Aafiyah yang mendengar ibunya memanggil dengan panggilan tersebut terus berkata ‘bukan lah, Siti Aafiyah ‘ .

Perkongsian video tersebut sehingga kini telah ditonton lebih 3 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram tersebut. Alahai memang kalau sekali pandang, sebijik betul muka Aafiyah sekarang dengan ibunya.

Tonton perkongisan video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata yang melihat video tersebut teruja melihat gelagat comel Aafiyah itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Comel betul dengar Aafiyah cakap. Memang c0py paste ibu lah Aafiyah ni. Besar nanti mesti cantik macam ibu.. “

” Alahai comelnya sebut nama. Haha semakin bijak Aafiyah sejak dah jadi kakak ni. Semoga membesar dengan sihat.. “

” MasyaAllah comel, saling tak tump4h wajah Dato Siti betul lah Aafiyah ni. Tumpang happy tengok video dua beranak ni.. “

” Manja ibu lah Aafiyah ni. Mini Siti, nanti besar lagi nampak muka ibu. Cerdik betul cara Aafiyah cakap tu.. “

” So cute lah  Siti Aafiyah pakai kaca mata macam tu. Nak baca buku ke tu Aafiyah, ke tengok kartun ni.. “

” Manis betul senyuman bud4k kecik ni. Dah besar dah pun dia, makin hari semakin bijak Aafiyah.. “

” Dia punya cakap ‘tak lah’ memang comel lah. Haha ibu pun perasan anak muka macam diri sendiri kan.. “

Alahai, memang comel lah Aafiyah dalam video tersebut. Saling tak tump4h wajah seperti ibu. Apa-apa pun, semoga Aafiyah membesar dengan sihat dan didoakan Aafiyah akan menjadi anak yang solehah, amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Babyctdk, Siti Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..