” Gohet… Gostan… Uzbaskistan.. “

Vide0 Aaisyah Dhia Rana Petah Speaking English Dengan Rozita Che Wan Yang Melucukan. Part Sebut Nama Negara Sampai Berbel1t-Bel1t Lidah Ecah Gara-Gara Che Ta. Lucu La Anak Beran4k Ni !!

Siapa tidak kenal anak kepada pasangan pelakon Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini. Diberi nama Aaisyah Dhina Rana, anak kecil ini mempunyai kecantikan persis ibunya. Dilahirkan pada 1 November 2014, Aaisyah kelihatan tak ubah seperti anak mat saleh seperti ayahnya Zain.

Memiliki ramai peminat dan pengikutnya yang tersendiri hinggakan akaun s0sial miliknya sehingga sekarang di follow seramai 1.5 juta orang. Wajah comelnya sering menjadi tumpuan lensa kamera tidak hanya media malahan peminat di luar sana.

Aaisyah yang gemar berhias dan berdandan seperti ibunya sudah mula terserlah aura jelitanya. Baru sahaja berusia 5 tahun 4 bulan, dia sudah bijak dan petah bercakap dalam dwi bahasa iaitu Bahasa Melayu dan bahasa Inggeris. Juga sering bercakap di dalam loghat utara bersama ibunya buat netizen ger4m melihat aks1nya itu.

Menerusi akaun Instagram, Aaisyah Dhia Rana111 telah berkongsikan satu video di mana Aaisyah sedang asyik bercakap dengan ibunya Che Ta dalam bahasa Inggeris. Gelag4t Aaisyah yang petah itu kelihatan lucu bila disak4t ibunya dengan ayat go head go stunt. Comelnya anak mat saleh ni !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

😀😀

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Aaisyah yang banyak mulut seperti Che Ta ini. Antara komen-komen netizen :

” Comelnyaaaaa.. “

” Cerdiknya la anak niii.. “

” So cute baby.. “

” Hihihi. Mummy sambung g0het.. Gostan.. “

Alahai Aaisyah comelnya gaya siap dengan mulut mulut munc0ng menyebut nama negara. Mahu terbel1t lidah dak Ecah ni. Mummy pun menyak4t sampai pen1ng Aaisyah sebut g0het g0stan. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aaisyah membesar menjadi anak yang solehah dan bijaksana di masa hadapan. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana, IG Rozita Che Wan by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..