” Ger4m tengok ketawa Bunga tu, gelak tengok Dadda nya.. ” – Netizen

Video Bunga Elhaq Yang Kini Sudah Pandai Gelak Ketawa Jadi Perhatian Peminat. Alahai Manjanya Suara Bunga, Ketawa Tu Comel Sungguh Bunyinya !!

Semenjak kehadiran cucu sulung bernama Bunga Elhaq, pengarah dan penerbit popular, Jinggo seringkali berkongsi cerita tentang cucunya ini. Jinggo seperti atok yang lain juga, rasa begitu teruja mendapat cucu sulung apatah lagi cucunya perempuan.

Jika sebelum ini Jinggo ada berkongsikan membawa Bunga mengikutinya melakukan senaman. Bunga merupakan seorang bayi yang mudah dijaga dan tidak banyak kerenahnya. Temankan dadda bersenam sampai tertidur Bunga di dalam stroller itu adalah perkara biasa.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Jinggo, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Jinggo membeli makanan bayi di sebuah kedai barangan bayi. Excited sungguh Dadda Bunga ini mengambil beberapa jenis makanan bayi yang ada di situ.

Pada paparan yang sama, video Bunga yang sedang ketawa riang melihat Dadda ditunjukkan. Alahai comel sungguh suara Bunga ketawa. Selalunya wajah yang sedang senyum sahaja yang dapat dilihat, kali ini Bunga ‘payung’ suara dia ketawa.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Jinggo ini telahpun meraih lebih 8000 likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Kes1annya Tok Sidang haha, comel Bunga. Paling seronok ada cucu, tok and nenek lagi excited dari mak pak sendiri.. “

” Happy nya Bunga dadda belikan makanan kesukaan dia ya. Cucu dengan dadda sama-sama comel.. “

” Buah hati grandma & grandpa. H1lang let1h mencari dan membeli buat cucu tersayang. Comelnya Bunga ketawa tu, manja betul suara.. “

” Wow super excited Bunga., comelnya ketawa. Ger4m tengok ketawa Bunga tu. Sayang Bunga.. “

” Maunya Bunga tak gelak tengok dadda nya beli punyalah banyak. Cik Bunga belum ready mahu makan haha.. “

” Sukanya Bunga gelakkan Dadda tu, comel suara Bunga. Untung Bunga, Dadda sayang betul dekat Bunga.. “

” Suka Bunga, comel je Bunga ketawa. ger4mnya alahaiii, kesayangan dadda dan nanna ni. Dadda excited nak bagi Bunga makan hehe.. “

” Ger4m comel Bunga ketawa, atoknya pun lahh lawak betul. 6 month above dadda hehe, sabar ye. Comel je Bunga gelak.. “

Lawak lah Tok Sidang Jinggo ini, di penghujung video semua makanan perlu dipulangkan kembali kerana untuk bayi 6 bulan ke atas sahaja, hehe. Bunga pula asyik ketawa sahaja, lagilah membuatkan peminat ger4m. Comel sangat Bunga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tok Sidang Jinggo

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..