” Gelak besar tengok Aaisyah ni membawang. Haha.. ” – Netizen

Video Aaisyah Dhia Rana Berg0sip Tentang Kawan Ibunya, Rozita Che Wan Buat Ramai Terhibur. Amboi, Boleh Tahan Juga Ye Aaisyah. Makcik Bawang Sangat !!

Aaisyah Dhia Rana sering digelar sebagai anak artis paling comel kerana wajahnya yang berdar4h kacukan Inggeris di sebelah bapanya, Zain Saidin. Aaisyah juga menjadi perhatian kerana beliau fasih berbahasa melayu dengan baik tanpa pelat.

Aaisyah merupakan satu-satunya puteri dalam keluarga Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Aaisyah baru berusia 6 tahun namun gelagatnya seperti orang dewasa kerana Aaisyah lebih tertarik kepada fesyen dan solekan berbanding barang permainan.

Jika dilihat di laman sosial Instagram, Aaisyah sering bermain dengan alat solek dan suka menyolek dirinya walaupun di rumah. Memang Che Ta junior sangat Aaisyah ni kerana suka bergaya seperti ibunya. Mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi kan !

Menerusi akaun Instagram, telah dikongsikan video Aaisyah bercerita tentang kawan ibunya bernama Azim dan Cici. Aaisyah berkongsi cerita tentang hubungan kedua rakan baik ibunya itu. Amboi Aaisyah, mana dapat cerita tu ye. dah macam makcik bawang cara dia bercerita. Comel sangat !!

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

@azmwhb @kasihcicie

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Rata-rata netizen tergelak mendengar g0sip yang dikongsikan oleh Aaisyah. Antara komen-komen mereka :

” Jah4t mulut Aaisyah.. Haha.. “

” Gelak besar tengok Aaisyah ni membawang. Haha.. “

” Haaa. G0sip.. “

” Comel betul Aaisyah.. “

” Hahaha.. Mcm justin bieber.. “

” Makcik bawang na Aaisyah ni.. “

Amboi, boleh tahan juga Aaisyah membawang ye. Ikut siapalah tu ye? Part cantik macam Justin Bieber tu admin pun kompius’ juga dibuatnya. Haha ! Sampai tergelak besar juga Che Ta mendengarnya. Comel dan kelakarlah Aaisyah ni’. Apa-apa pun semoga Aaisyah ceria-ceria selalu ok !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..