” Gar4ng wei, yang tak reti masak terkenc1ng-kenc1ng kena jer1t dengan mak tir1.. ” – Serina Redzuawan

Gelagat Nabila Huda Buat Segmen Memasak Dengan Cara Tersendiri. Nama Masakan ‘ Nasi Goreng Mak Tir1 ‘ Pun Dah Nger1. Part Jeling Tu Fuh Kec0t Perut Weh !!

Siapa tidak kenal Nabila Huda atau mesra dipanggil Abil. Pelakon hebat yang merupakan anak kepada Amy Search ini sememangnya seorang yang lawak dan sering menghiburkan. Tidak hanya dalam lakonan, karektor kelakar Abil ini juga jelas kelihatan dalam kehidupan sehariannya.

Sudahpun menjadi isteri kepada Bert atau Mohd Izwan Johar dan ibu kepada Keisha Laila, Abil antara artis yang sering mencur1 tumpuan ramai. Dengan sikapnya yang sentiasa happy go lucky, sesiapa sahaja yang berasa disampingnya pasti akan berdekah ketawa dengan jenaka spontannya itu.

Sepanjang berkuatkuasanya perintah kawalan pergerakan, Abil sering berkongsikan pelbagai video beliau bersama keluarganya yang mencuit hati. Baik yang lawak, mahupun menasihati supaya kekal di rumah, hampir ke semua postingnya mendapat like yang tinggi dari peminat.

Menerusi akaun Instagram, Nabila Huda telah berkongsikan satu video dengan tajuknya segmen memasak nasi goreng mak tir1. Aksi spontan dan penuh penghayatan Abil itu buat netizen tertawa. Nampak sangat muka gar4ng mak tiri. Kalau dah namanya pelakon, begitu la jadinya. Abil Abil !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

@kidweebee

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Abil ini. Antara komen-komen netizen :

” Abil hahahahaha cooking show ke cooking CHOW dulu ahhh.. “

” Ha.. Ha.. Kelakar gil4 ko abil. Ada je akal kau buat drama masak masak. Sedap wei nampak! Aku masak nanti macam tu.. “

” Gar4ng wei!! Yang tak reti masak terkenc1ng kenc1ng wei kena jer1t dengan mak tir1.. ” – Serina Redzuawan

” Kalau macam nie la tukang ajar memang aku terus pandai dengan muka gar4ng tu.. “

” Tak mau makannn ahhh camni, asyik kena mar4h je, sis touching lahhhh.. “

” Mamp0s kena puk0l dengan Mak tir1 kalau salah buat ni.. “

” Ok… Nie video masak paling BESTTT. Tak bosan… Tak cliche k. Keep it up Makcik.. “

” Kalau macam ni la cooking show, memang lari la jawabnya.. “

Kelakar sungguh la Abil ni.  Segmen masak paling kej4m rasanya. Mahu lar1 lintang pukang ada mak tir1 suka membul1 macam ni. Apa pun, Abil memang menghiburkan. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Abil terus menyajikan hiburan-hiburan sebegini untuk sekalian peminat bagi memenuhi kebosanan yang meland4.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..