” Gambar last tu dah rupa macam Jennifer L0pez dah.. ” – Netizen

Fasha Sandha K0ngsi Gambarnya Menjadi C0ver Majalah Namun Salah Satu Gambar Itu Tarik Perhatian Peminat. Wah.. Cantik Sangat, Memang Sebijik Macam JL0 !!

Memulakan kerjaya lakonannya pada usia muda iaitu pada usia 18 tahun, nama Fasha Sandha kini semakin popular di dalam industri seni. Memiliki wajah yang cantik memudahkan beliau meraih populariti selain daripada bakat lakonan yang beliau ada.

Fasha yang kini merupakan suri hati pelakon, Aidil Aziz membuat penampilan pertama menerusi filem Bl4ck Maria sebagai pelakon tambahan. Kemudian Fasha mula memegang watak utama di dalam filem dan juga drama TV. Beliau sering diberikan watak yang berat.

Antara drama popular lakonan beliau ialah Syurga Yang Kedua, Teratai Kemboja, Semua Sal4hku, Selamat Pengantin Madu dan Lara Aishah. Apa jua watak yang diberikan kepadanya tidak pernah mengecew4kan para penonton.

Menerusi akaun Instagram, Fasha memuatnaik beberapa keping gambar beliau menjadi c0ver majalah terbitan Blu Inc seperti Glam, Jelita, Cosmopolitan dan Eh !. Ini merupakan kenangan beliau bersama majalah-majalah tersebut kerana selepas ini tiada lagi majalah keluaran daripada syarikat tersebut kerana syarikat ini telah menutup 0perasinya.

Kebanyakan netizen menyatakan gambar di atas mirip penyanyi antarabangsa, Jennifer L0pez. Antara komen-komen mereka :

Cantikkkkkk nyaaaaa lahaiii.. adikku sorg ni.. “

” Kita simpan lagi mag cover ni fashasandha . Gambar ni paling cantik!!!! “

” One of my forever fav0urite girl for c0ver page! Ingat lagi masa girl pregnant sulung pun, komitmen tip t0p. I said one baju enough sebab kesi4n girl nak tukar, but you still ok and willing to change. A class attitude. Love you miss photogen1c! “

” Gambar last tu dah rupa mcm Jennifer l0pez dh.. “

” Gambar last sekali mcm jlo.. “

” Semua lawa membuktikan betapa hotnya fashasandha Blu Inc mmg syg you.. “

” Gambar last skli mcm Jennifer L0pez.. “

Antara gambar-gambar lain yang dikongsikan :

Di samping itu, Fasha turut mengucapkan terima kasih tanda penghargaannya kepada syarikat penerbitan tersebut dan mengucapkan selamat maju jaya untuk masa mendatang.

Sememang Fasha sangat fotogen1k dan cantik menjadi c0ver majalah. Kesemua gaya Fasha tidak menghamp4kan para peminatnya. Namun zaman semakin moden, segalanya hanya di hujung jari. Majalah bukan lagi pilihan nombor 1 lagi buat pembaca. Ini kerana semuanya boleh dibaca secara 0nline. Tetapi Fasha ternyata tidak melupakan majalah yang pernah menaikkan namanya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..