” G0rgeous even now, love her.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Suami Di Instagram, Penampilan Terbaru Preity Zinta Pada Usia 46 Tahun Cur1 Perhatian Peminat. Wahhh Maintain Cantik Dan G0rgeous Dari Dulu !!

Peminat industri filem b0llywood pastinya tidak ketinggalan info mengenai selebriti popular Priety Zinta. Banyak filem yang dimainkan oleh pelakon ini nyatanya memberikan imp4k yang sangat menyentuh hati dan perasaan penonton.

Hasil tinjauan di akaun Instagram peribadi Priety Zinta telah dikongsikan gambarnya bersama suami tercinta semasa sambutan hari kekasih. Gambar itu telah memperlihatkan keserasian mereka sebagai suami isteri.

Untuk info tambahan, Priety Zinta telah mendirikan rumah tangga bersama jejaka pilihan kelahiran Amerika Syarikat tahun 2006. Sehingga kini mereka masih selalu kelihatan bersama dalam suka duk4 melayari bahtera perkahwinan.

Meskipun sudah mencecah umur 46 tahun, diperhatikan wajah Priety Zinta daripada dahulu sehingga kini tidak banyak yang berubah. Mukanya memang tidak dimam4h usia, awet muda dan tetap cantik bersama senyuman manisnya.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Gambar mahupun video pelakon b0lywood ini memang selalu mendapat tanda suka yang banyak. Rata-rata memuji rupa parasnya yang masih cantik dan kekal muda. Antara komen dari para peminat :

” Every day I pray to G0d that both of you get all the happiness and both of you will always be happy.. love you both.. “

” Lovely.. Beautiful couple.. Love you.. beautiful.. love you ma’am.. Beautiful picture.. Queen hahaha.. “

” Love u both.. I luv u prtee.. Jeal0us.. u r my valentine from S0dier.. ple4se Preity ple4se.. “

” I still remember pz since koi mil gya.. as my only crvsh lol hahaha.. The secret of life is to love urself mu4hhh.. “

” I love you.. you are my favorite actress.. Hello froom uzbekistan Realpz I love you.. Keep smiling Pz..  We love to see you smile.. Lots and lots of love.. “

” Right now I s4w your fantastic film kal h0 nah0.. Beautiful.. love u ur dimple realpz.. G0rgeous even now, love her.. “

” Rightly said.. Wish you all the best.. Feeling s0rry you have n0t replied my messages regarding a aspiring cricketer in Chennai.. If you reply I am 0bliged.. “

Makin berusia semakin berseri artis kelahiran India ini. Namanya masih tetap diingati terutama dalam kalangan peminat h1ndustan. Nyanyian lagu yang dimainkan dalam filem lakonannya masih mendapat tempat di kalangan peminatnya. Semoga Priety Zinta dan suami bahagia sentiasa dan terus harmoni.

Silakan SHARE..

Sumber : IG realpz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..