” Fuhhh muka dah macam Ajai, composer dan penyanyi pulak tu. Sedap bak hang !! “

Persembahan Ahmad Aiman Azizul Anuar Di ICSYVMY3 Power Betul. Part Last Masa Kant0i Student Mark Adam Tu Memang Kelakar Sangat !!

Rancangan hiburan I Can See Your Voice Malaysia sudahpun memasuki musim ketiga. Sambutan hang4t dari penonton dapat disaksikan apabila setiap minggu rancangan ini berjaya mendapat tontonan hingga 4 juta. Masih mengekalkan hos yang sama, Shuk Sahar dan Sean Lee menjalankan tugas mereka dengan jaya sekali.

Memasuki minggu ke 8, minggu ini artis MK K-Clique dijemput sebagai artis jemputan. Terkenal sebagai penyanyi hip hop, kelib4t MK amat dinantikan peminatnya. Bertambah meriah bila pelawak Zizan Razak menjadi penyi4sat jemputan bersama Ramona Zamzam dan Ben Ladin.

Seperti biasa, jenaka juri penyiasat tetap Jihan Muse, Mark Adam dan Yusry Abdul Halim pasti menceriakan lagi suasana. Ada sahaja usik mengus1k antara mereka yang buatkan penonton di studio tidak lekang dari senyuman dan gelak tawa lagi-lagi bila Mark bergabung dengan Zizan.

Menerusi akaun Instagram tv3 malaysia , telah dikongsikan satu sedutan video untuk peserta bernama Ahmad Aiman Azizul Anuar. Gaya dan suaranya yang p0wer itu mendapat standing 0vation dari semua juri. Rupa-rupanya Aiman bekas student Mark Adam di Suara Academy . Patutla p0wer semacam je !

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen memuji suara merdu AimanĀ  ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Tak boleh blah dia student Mark Adam.. “

” Haah pandai tak markadam1079 simpan rahsia.. “

” Ni kalau bawak lagu someone you loved mesti p0wer g1ler.. “

” Muka dia macam ajai masa muda.. Gaya rambut pon sama.. “

” Sedap g1l4 suara dia.. “

” Dia pernah belajar menyanyi dengan mark adam… Sebab tu sedap.. “

” Mark adam punya student kot tu ar.. “

” Padu suara you.. “

” Tak boleh blah student mark adam rupa nya. Mark pun pandai t1pu hahahaha pur4-pur4 tak kenal.. “

” Boleh jadi pelapis macam @ byajai. Pandai dia bawak lagu susah tadi..”

Amb0i pandai betul Mark simpan rahs1a. Tapi fl4shback memang Mark ada beritahu Aiman ni penyanyi. Apa pun, memang power betul suara anak murid Mark ni. Sehebat s1funya. Sampai tergam4m semua suara soprano gitu. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya dan semoga Aiman semakin success dalam karier. Aamin

Untuk tont0nan penuh sila kl1k di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG tv3malaysia, Youtube Channel tv9malaysia official by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..