” First time tengok hampir tak kenal, lainnya muka.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Hafiz Suip Yang Semakin Kurus Buat Ramai Peminat Terkej0t. Nampak Berbeza Sungguh Dengan Wajah Hafiz Yang Dulu !!

Mohd Hafiz bin Mohd Suip merupakan seorang penyanyi yang mula popular sejak Hafiz menjadi juara dalam program realiti Akademi Fantasia musim ketujuh. Hafiz mempunyai vokal yang sangat hebat sehingga Hafiz sering memenangi Vokal Terbaik dalam kebanyakan pertandingan nyanyian.

Menerusi akaun Instagram, Hafiz telah berkongsi beberapa keping gambar bersama keluarga. Hafiz berkongsi aktiviti hariannya bersama peminat di mana dia pergi mengambil anak sulungnya pulang dari sekolah.

Apa yang mencur1 perhatian peminat ialah penampilan Hafiz yang nampak kurus dan berbeza dari biasa. Malah wajah Hafiz juga nampak begitu runc1ng dan ada yang menyatakan hampir tidak kenal apabila melihatnya sekali imbas.

Peminat juga bertanya rahsia Hafiz dalam menurunkan berat badannya. Selain itu, kedua-dua anak Hafiz juga comel belaka. Nampaknya seorang mengikut wajah Hafiz dan seorang lagi mengikut wajah isterinya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Selain itu, kereta yang dinaiki Hafiz juga mencur1 perhatian peminat kerana Hafiz hanya memakai Perodua Kancil sahaja. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Waalaikumussalam wbt. hafizsuip kenapa macam kurus sangat ? First time tgk hampir tak kenal.. Lawanya kancil diaaa haha.. “

” Assalamualaikum piz..aku nak test drive kancil ni nanti.. comel anak.. Kurus betul abang hafiz skrng ni ye.. nanti aku call kau.. “

” Waalaikumsalam…. whoa.. dah boleh train ngail casting.. Lain na muka ktk kurus pis..selamat hr raya apis n family.. “

” Aamiin, Same goes to u too apis and family. Selamat ari raya di perantauan. Rindu nk gi solat jumaat naik kete kancil abg hafiz nii.. “

” Slim sgt ni hafizsuip … apa rahsia ni.. Lain macam sedih tuk.. adeh.. raya mkey google meet ag tahun tok nyo.. “

Nampak sangat berbeza penampilan Hafiz kali ini. Pastinya ramai ingin mengetahui rahsia Hafiz yang berjaya menguruskan badan sedemikian rupa. Semoga Hafiz berjaya dalam bidang seni dan sentiasa bahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hafiz Suip

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..