” First tengok gambar Eusoff memang terbayang macam kartun sebelah.. ” – Netizen

Gambar Anak Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor, Sheikh Eusoff Yang C0mot Ketika Makan Disamakan Seperti Satu Watak Kartun Popular. Ehh Memang Sama Lah, Tapi Eusoff Lagi Comel !!

Meninjau di akaun Instagram milik angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor sering berkongsi gambar dan video mengenai perkembangan anak-anaknya. Malah setiap perkongsian Datuk Dr Sheikh Muszaphar itu pasti mencur1 perhatian ramai.

Terbaru, Dr Sheikh Muszaphar telah berkongsi gambar anak lelakinya, Sheikh Eusoff yang c0mot setelah selesai makan. Malah kongsi Dr Sheikh Muszaphar, gambar tersebut telah dihantar oleh seseorang yang menyatakan bahawa wajah Eusoff seperti kartun Jack-Jack.

Perkongsian tersebut telah mendapat mencur1 perhatian ramai. Ada yang menyatakan bahawa memang benar gambar Eusoff tersebut kelihatan seperti watak kartun Jack-Jack tersebut. Sehingga kini gambar Eusoff yang c0mot itu telah mendapat lebih 26 ribu tanda suka.

Di akhir penulisan Dr Sheikh Muszaphar itu, sempat berseloroh bahawa selepas ini dia akan memastikan Eusoff tidak lagi c0mot ketika makan. Alahai kebetulan semuanya sama yer, sekali warna baju pun.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur akan perkongsian oleh Dr Sheikh Muszaphar itu. Antara komen-komen menarik adalah :

”¬†First tengok gambar Eusoff memang terbayang macam kartun sebelah, haha. Comel betul gaya Eusoff dalam gamabr ni.. “

” Baju pun sama, memang ikut watak betul lah Eusoff ni. Haha kalau ayah-ayah bagi makan memang macam ni lah rupanya anak.. “

” Comel lah Eusoff, c0mot macam ni pun maintain jer comel tu. Tak pernah lagi lah tengok gambar anak kembar Dr ni tak comel, smuanya comel2.. “

” Cuma Eusoff tak vibrate laa hahaha. Comel je your twins ni kan. Semoga Eusoff membesar dengan sihat selalu.. “

” Cute lah, Eusoff ada kuasa tak, haha. Eusoff makan apa tu dr, nampak macam coklat, habis baju pun comot sekali.. “

” Alah daddy ke ambik gambar ni, Eusoff tengah c0mot ni daddy, haha. Memang sama betul lah dengan Jack.. “

” Muka seketul bulat. Ger4m je tengok gambar ni, makan sampai ke hidung hahaha comel sangat.. “

Memang nampak sama Eusoff dengan kartun sebelah tu. C0mot-c0mot pun Eusoff tetap comel lah. Apa-apa pun, semoga Eusoff membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..