” Finally I can re-create my 3rd birthday photo.. ” – Che Puan Juliana Evans

Perkongsian Gambar Che Puan Juliana Evans Ketika Berusia 3 Tahun Raih Perhatian Ramai. Patutlah Milly Comel, Mommy Dia Masa Kecil Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Che Puan Juliana Evans, p0sting gambar Juliana ketika kecil telah meraih perhatian ramai. Sehingga artikel ini ditulis, gambar tersebut telah meraih lebih daripada 2 ribu tanda suka.

Sempena hari lahir anak perempuan Juliana iaitu Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah yang ke tiga tahun, Juliana telah merakamkan gambar anaknya itu sama seperti gambarnya ketika berusia 3 tahun.

Gambar Juliana itu dirakamkan pada tahun 1992 dengan memakai gaun berwarna putih dan memegang permainan miliknya. Untuk momen yang sama, Milly juga memakai gaun berwarna putih dan memegang permainan.

Patutlah Milly sangat comel kerana Juliana juga amat comel ketika di usia Milly. Namun begitu, Milly banyak mewarisi wajah bapanya, Tengku Shariffudin Shah Tengku Shah Al-Hajj. Kedua-dua comel dan manis dengan senyuman.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan selamat hari lahir kepada Milly. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Aww, so precious Blessed 3rd birthday to dear Mily Hope she has the most wonderful celebration May she be blessed with good health and happiness always.. “

” Subhanallah , luvly mother daughter.. Happy birthday Mily comelll…. Allah bless you always.. alahai, comelnya milly.. “

” Happy birthday to your beautiful girl .. She’s truly combination of her mummy’s n daddy’s face. adorable.. “

” Happy birthday Milly cute, birthday sama macam anak saya . Umur pun sama.. muka daddy.. comelnya milly.. “

” Happy 3rd Birthday to Tengku Kamililah Zanariah Josephine Ehsan Shah.. semoga membesar menjadi anak yang solehah.. “

” Mommy cuter.. ¬†happy birthday Mily.. cantik macam mommy, tapi muka banyak ikut daddy. have a best birthday ever.. “

” Happy Birthday Milly from uncle mimsri91119 ensem and aunty gojes .. comelnya milly, ger4m tengok.. so so cute.. “

Kami di Oh Kopak turut ingin mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 3 tahun kepada Milly. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang berjaya di dunia dan di akh1r4t. Amin..

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Juliana Evans

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..