” Fateh nak buat ch4llenge lap cermin ke tu hehe. Comel.. ” – Netizen

Video Gelag4t Anak Adam Corrie, Adam Fateh Lee Lap Cermin Buat Peminat Terhibur. Rajin Sungguh Fateh Ni. Cute Betul !!

Sebut sahaja nama Adam Corrie, pasti peminat mengenali wajah pelakon aksi lasak ini. Sering melakonkan watak gan4s, Adam Corrie sudahpun mendirikan rumahtangga bersama wanita pilihan hatinya, Fazi Fuad. Mereka juga dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Adam Fateh Lee.

Dibesarkan dengan penuh kasih sayang, Fateh anak yang baik dan kurang ragam. Kurniaan dari Allah yang sekian lama dinanti-nantikan ini diberi didikan agama dan dunia seiring usianya. Gelag4t Fateh sering mencuit hati peminat yang mengikuti perkembangannya ini.

Fateh yang berwajah comel iras Corrie ini buat wajahnya semakin comel. Chinese look sama seperti Corrie, semakin hari semakin banyak aksi lucu yang dipamerkan Fateh. Sama seperti kanak-kanak lain seusianya, sifat ingin tahu dan ingin mencuba segala perkara baru akan dilakukannya.

Menerusi akaun Instagram Adam Fateh Lee, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Fateh sedang asyik lap cermin. Gelagat Fateh itu dirakam secara sembunyi-sembunyi. Comel je gayanya, kecik-kecik dah rajin menolong ibu kemas rumah. Terbaik Fateh !

Jom tonton video di bawah :

Gelag4t Fateh ini mendapat perhatian daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” Fateh nak buat wipe ch4llenge ke.. “

” Wipe ch4llenge yg sebenar adalah bila cermin kita bersih kan.. kan.. Fateh.. “

” Comellah budak ni.. “

” Comelnyaa . Rajin Fateh ni.. “

” Fateh anak yg rajin… Fateh tgh buat wipe ch4llenge ke tuuu?.. “

” Igt nk wat ch4llenge yg tngh vir4l tu.. “

” Fateh Nak buat tik t0k lap cermin juga tu.. “

” Fateh nak buat ch4llenge lap cermin ke tu hehe. Comel. Semoga jadi anak yg soleh.. “

Comel je gaya Fateh lap cermin. Walaupun masih kecil, semangat membantu ibu bapa ini boleh dipuji. Teruskan bersikap sebegini sehingga dewasa kelak anak soleh. Semoga Fateh sentiasa menjadi anak yang menyenangkan dan dilindungi Allah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Fateh Lee, IG Adam Corrie

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..