” Eyyy biasa Alisa ni, lagi lar4ng lagi dia buat.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Menyak4t Daddynya, Hairul Azreen Yang Menghiburkan Peminat. Amboi Tada Dah Pandai Us1k Daddy Sekarang. Gaya P0sing Tu, Ger4m Betul !! 

Anak kedua bintang utama Pasal Kau, Hairul Azreen cukup dikenali ramai. Alisa Aisyah yang berwajah comel ini mempunyai ramai peminatnya. Tidak hairanlah setiap kali video atau gambarnya dikongsikan di Instagram, pastinya mendapat jumlah likes yang banyak.

Hairul walaupun seorang yang tegas dalam mendidik anak-anak, namun Yusuf dan Alisa sangat akrab dengannya. Seperti yang selalu diungkapkan Hairul, ‘sunday is family time’ dan pasti ada sahaja video mereka bermain bersama dipertontonkan untuk tatapan peminat.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelagat Alisa bersama Yusuf. Rakaman yang dibuat oleh Hairul ini mencuit hati peminat dengan keren4h Alisa yang tidak duduk diam apabila gambarnya hendak diambil Hairul.

Suara Hairul yang kedengaran memberitahu ingin mengambil gambar sambil membuat kiraan namun Alisa membuat lagak nak4lnya. Berkali-kali disuruh Hairul untuk tidak bergerak namun Alisa tetap memus1ngkan badan dan kakinya. Alahai kuat menyak4t macam daddy jugalah Alisa ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

1, 2, 🤪

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Gelagat Alisa bergurau dengan Hairul ini membuatkan Yusuf tidak hent1 ketawa. Pandai betul Tada sekarang, ada perangai kelakar juga macam daddy. Antara komen-komen peminat :

” Ank no 2 ni, mmg lain maciammm ya… Cerdik sangat kamu ni Alisa.. “

” Cane nak tgkap gmbaq blkgg. Saja je nyak4t daddy.. “

” Eiiiii mngadanya .. makin org ckp jgn makin dia buat.. “

” Adik ni memangggg kan menyak4t je tahu.. “

” Ee nak4lnye alisaa, pandai bergurau sekarang alisaa.. “

” Eyyy biasa Alisa ni, lagi lar4ng lagi dia buat.. “

” Eeee cheeky la Alisa ni. Gelak je abg dia nengok.. “

” Penghibur betul la budak kecik ni… beza betul dgn dak abg.. “

Seronok bukan main Alisa menyak4t Hairul, lagi dilar4ng lagi menjadi-jadi us1kan Alisa ini. Sampai beng4ng daddy gambar belakang juga yang diberikan oleh Alisa. Apa pun, semoga dua beradik ini sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh dan solehah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..