” Excited campur tak0t ke tu Dre haha.. ” – Netizen

Reaksi Wajah Anak Farah Nabilah, Andre Omar Ketika Menyambut Ulangtahun Kelahiran Pertamanya Mencuit Hati Peminat. Lucu Lah Muka Andre Tengok Lilin Tu. Comel Sangat !!

Pejam celik, genap setahun sudah sejak pelakon Farah Nabilah mengkhabarkan kelahiran putera sulungnya. Tanggal 20 Oktober kini datang lagi dan si kecil yang diberi nama Andre Omar kini telah pun setahun usianya.

Sebagaimana ibu bapa lain, hari istimewa ini pastinya diraikan dengan kek hari jadi untuk si kecil. Meninjau akaun Instagram Farah Nabilah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi Andre ketika lilin kek hari lahirnya dinyalakan.

Cerita Farah di kapsyennya, reaksi Andre terhadap kek dan lilin pertamanya buat Farah terhibur. Mengungkapkan rasa sayangnya pada Andre, Farah turut mengucapkan kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana dikurniakan Andre dalam hidupnya.

Awalnya Andre nampak membulatkan matanya melihat kek g4ra-g4ra teruja. Namun apabila nyalaan api bermula, terus keluar wajah lucu Andre. Terkeny1t-keny1t dan sepet matanya tengok api lilin, ad0ilah Andre cute betul.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Farah ini telahpun mendapat lebih 2500 likes sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” Awhh happy birthday sayang, cutenya Dre ni. Ger4m tengok muka hands0me boy ni. Semoga jadi anak yang soleh Dre.. “

” Happy birthday Dre. May Allah bless and protect you baby boy. He is so exc1ted tengok kek dengan lilin tu.. “

” Happy birthday hands0me boy. Cutenya suka tengok expression muka dia, muka cu4k pun ada dre haha.. “

” Happy birthday Dre sayang. Kenapalah cute sangat ni, comel sangat reaksi wajah Dre tu. Exc1ted campur tak0t ke tu Dre haha.. “

” Happy birthday Andre Omar. So cute muka macam tu. Sama date lah dengan my Princess today, turn 1. May Allah protect dre always.. ” 

” Happy birthday anak soleh. Awal nampak cu4k, tapi Last Last excited nak pegang kek tu. So cute lah andre, semoga andre jadi anak soleh selalu untuk mommy daddy.. “

” Happy birthday handsome boy Andre Omar. You’re so cute lah little boy. Comel macam mummy dia jugak. Muka tu nak4l Eh, dengan kita pun ikut nk tertut0p mata haha.. “

Mim1k muka comel inilah yang membuatkan hati mommy pun ikut berbunga-bunga. Sekejap sahaja masa berlalu, Andre dah jadi big boy sekarang. Seperti dijanjikan Farah, selepas ini lebih banyak keser0nokan untuk Dre menyambut hari lahirnya ini.

Selamat ulangtahun kelahiran yang pertama untuk Andre Omar dari kami di Berita Kopak. Semoga Dre dikurniakan Allah kesihatan yang baik selalu dan membesar menjadi anak yang berbakti kepada agama, bangsa dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Nabilah, Andre Omar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..