” Evieee, eiii amoi ni cute lah.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Intan Ladyana Bersama Anaknya, Evie Khadeeja Yang Kini Sudah Berusia 8 Bulan Cur1 Perhatian Peminat. Amboi Evie, Suka Hatinya Dia. Lebar Sungguh Senyuman Tu, Cute Sangat !!

Menerusi akaun Instagram Intan Ladyana, telah dikongsikan sekeping gambar terkini Intan bersama anak perempuannya, Evie Khadeeja. Ibu dan anak ini kedua-duanya memakai baju berwarna merah jambu.

Ini bersempena kempen kesedaran k4nser payudar4 dan Intan menyeru agar peminat lain juga turut sama dalam kempen ini. Caranya mudah sahaja, cuma ambil gambar dengan memakai baju berwarna pink dan tag dengan hashtag #bre4stc4ncerawareness.

Melihat kepada gambar tersebut, Evie yang sudahpun berusia 8 bulan ini kelihatan comel sekali. Dengan senyuman lebar yang terukir di wajah Evie membuatkan peminat tidak puas dan ger4m melihat Evie.

Semakin besar, semakin comel si kecil Evie ini. Kebanyakan peminat mengakui wajah Evie dikatakan c0py and paste daddynya, Harris. Apa yang lebih penting adalah Evie membesar dengan sihat walafiat.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sehingga kini, perkongsian oleh Intan ini telahpun meraih lebih 10 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Hi pretty Intan Ladyana, cantik lah. Masih maintain dari zaman berlakon cerita Puteri, love sangat.. “

” Alolo comelnya Evie, so pretty mummy and daughter. Alhamdulillah semoga bertambah murah rezeki Evie and mummy.. “

” Cantiknya sis pot0ng rambut nampak muda, kalau hitamkan paras bahu. Comelnya Evie ni, ger4m tengok sengih tu.. “

” Evieeee, ee am0i ni cute lah. Wow kak intan jelitanya, baby lak cute. Abang harris don’t jeal0us okey.. “

Siapa tidak ger4m melihat kecomelan wajah Evie. Mummy Evie pun semakin hari semakin cantik. Evie dengan mata sepetnya itu menjadi tarikan, apabila besar nanti tentu ramailah peminat anak kesayangan Intan ini.

Apa-apa pun, semoga segala yang baik-baik untuk Intan Ladyana dan Evie Khadeeja pada masa akan datang. Bolehlah peminat yang lain sama-sama menyokong kempen kesedaran yang diwar-warkan oleh Intan ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Intan Ladyana

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..