” Emir berani g1la, lawak Mira menjer1t.. ” – Netizen

Reaksi Mira Filzah Bermain Permainan Ser4m Bersama Suaminya, Wan Emir Astar Buat Peminat Terhibur. Sampai Menjer1t Sambil Tutup Mata Dibuatnya !!

Pasangan yang sering menjadi perhatian di media sosial iaitu Mira Filzah dan suaminya, Wan Emir Astar telah berkongsi satu video mereka sedang bermain satu permainan yang begitu menyer4mkan. Permainan tersebut ialah Sl4nder Game, The Eight Page.

Pada yang pernah bermain permainan ini pasti mengetahui betapa menak0tkan dan sering membuat pemain terkej0t. Kalau ingin menambahkan lagi rasa ser4m, hendaklah bermain permainan ini di dalam bilik yang gelap dan memasang earphone di telinga.

Sebelum memulakan permainan, Mira menyatakan bahawa dia seorang yang tidak minat bermain games. Namun berbeza dengan Wan Emir yang amat meminati games dan Mira menyahut cabaran ini demi Emir. Games ser4m pula tu kan, berani ke Mira.

Video mereka turut dikongsikan di akaun YouTube mereka iaitu EmirAmirah. Reaksi Mira ketika bermain games ini telah membuatkan netizen terhibur. Mira dilihat seorang yang penak0t dan sering menutup matanya. Manakala Emir begitu tenang sekali.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk video seterusnya.. )

Perkongsian ini membuatkan ramai netizen tertawa melihat reaksi pasangan ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Memang ser4m main games tuh pun. Susah lah main game tutup mata. Keluar notification terus tengok. minat g1la dengan mira.. “

” I thought you guys main slendrina mcm sama sikit but this one best jugak. Can’t wait for the next video.. “

” Good jobb uncle emir you are the brave husband & Mia is sc4red with a gh0st.. Dah pernah main game ni asyik terkej0t je lpstu tercamp4k hp … so skrg dah taub4t nak main game h4ntu mcm ni.. “

” Bestlah Tgk Mira & emir main game tu. Emir berani g1laa lawak mira jer1t. Them looks cute together and romantic. Hahahahahaha sorry tergelak part mira jer1t.. “

” Emir selamba je main. “orang tu takde no eyes ke” hahaha mira kelakar. Sweetnya kak mira dgn abg emir semoga dikurniakan chaya mata.. “

” Hahahha aku terhibur tetapi Mira stay cute main game ni. Nang1s pun comel. Ya Allah… tetiba pulak keluar kt wall utube..dh lah tgh tutup lampu… ser4mmmm.. “

Memang nampak ser4m permainan ini tambahan pula bagi sesiapa yang tak0t pada gelap. Ia juga boleh dijadikan cab4ran untuk diri sendiri juga jika ingin mengetahui tahap keberanian anda. Semoga pasangan ini terus bahagia sehingga ke jannah.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG InaiJari, Mira Filzah dan YouTube EmirAmirah

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..