” Eii semangatnya Hamzah, kl0n Abam 100% sama. Photostat sungguh.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Syed Uthman Hamzah Cur1 Perhatian Peminat. Alahai Hamzah, Makin Chubby Sekarang. Nampak Macam Seiras Arw4h Abam Sangat !!

Sejak ketiadaan arw4h Abam Bocey, kisah kehidupan b4lu dan anaknya, Hidayah dan Syed Uthman Hamzah sentiasa menjadi ikutan netizen. Hidayah yang aktif di media sosial selalu berkongsi perkembangan mereka sama ada menerusi akaun Instagram Abam mahupun Hidayah sendiri.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Abam Bocik, telah dikongsikan beberapa keping gambar Hamzah ketika berada di rumah. Hamzah yang mengenakan pyjamas berwarna merah bermotif gambar kartun kelihatan semakin bersemangat tubuhnya.

Melihat wajah dan susuk tubuh Hamzah, kelihatan begitu seiras dengan arw4h Abam dan ini diakui oleh ramai netizen yang membaca posting Hidayah. Memang nampak sama dan ‘c0py and paste’ Abam cinta hati Hidayah dan Abam ini.

Kapsyen Hidayah juga pendek sahaja hanya menulis ‘ My Love ‘. Tentunya anak kecil ini menjadi pengubat rindu Hidayah terhadap Abam. Semakin besar semakin comel ye Hamzah, anak soleh ibu dan ayah.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar-gambar Hamzah ini telahpun mendapat hampir 6000 tanda suka daripada netizen sehingga kini. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan :

” Muka Abam ni, memang saling tak tump4h ikut muka arw4h. Alfatihah buat arw4h Syed Umar Mokhtar.. “

” Makin besar, makin nampak sebijik muka ayah. Betul-betul anak ayah ni Hamzah sayang. Semoga jadi anak yang soleh.. “

” Irasnya dengan ayahnya Abam. Macam tengok bayangan Abam masa kanak-kanak pulak rasanya. Sebijik sama.. “

” Masyaallah, dah besar anak bujang sorang ni. Hamzah handsome daaa. mmg anak ayah. Semoga Hidayah & Hamzah sentiasa dlm rahmat dan lindungan Allah Swt.. “

” Eii semangatnya Hamzah, sebijik Abam lah. Alahai anak, comel gebu sangat ni. Ger4m acik tengok Hamzah.. “

” Wajah sama dengan arw4h Abam, comel sangat adik ni. Handsome boy kl0n Abam dah Hamzah. Mesti suka melawak macam ayahnya juga ni.. “

” Ger4mnya tengok Hamzah, gigi acik dah terketap ketap jer nak g1g1t. Besar dah dia, makin nampak muka Abam. 100% sama photostat sungguh.. “

Permata hati yang bakal jadi penjaga ibu apabila dewasa kelak. Semoga Hamzah membesar dengan sihat, sentiasa dalam lindungan Yang Esa dan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang. Stay safe selalu Hidayah dan Hamzah.

Silakan SHARE..

Sumber : Abam Bocik

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..