” Ehh, cairnya dengar. Sweet dan comel.. ” – Netizen

Achey Kongsi Voice Note Yang Diterima Daripada Anaknya, Tiara Zinnirah Di Aplikasi Whatsapp Ketika Sedang Bekerja. Alahai Sweet Sangat Pesanan Tiara Ni, Comel Je Suara Tu. Lagi Bersemangat Ayah Nak Kerja !!

Meninjau ke akaun Instagram Achey Bocey, satu p0sting yang memaparkan screensh0t pesanan menerusi aplikasi Whatsapp antara Achey dan anaknya, Tiara Zinnirah telah dikongsikan. Menurut Achey, pesanan anaknya ini membuatkan dirinya untuk bekerja lebih kuat lagi.

Tiara telah berpesan kepada bapanya supaya bekerja dengan elok dan Tiara akan sentiasa menunggu bapanya pulang di rumah. Namun begitu apabila Achey pulang Tiara sudah tidur dan kadangkala Achey pulang ketika Tiara berada di sekolah.

Sebagai seorang bapa, pastinya pesanan sebegini walaupun ringkas daripada seorang anak akan menyentuh hati. Walaupun masih kecil, Tiara amat memahami kerja bapanya yang sentiasa sibuk dan bekerja tidak menentu masa.

Perkongsian Achey ini telah menerima lebih daripada 8 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Achey kini sedang sibuk menjalani penggambaran filem Mat Tudung Begin bersama Dato Fizz Fairuz.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji kepetahan Tiara berpesan kepada bapanya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alolooooooo ggooooddd nite ayah.. ehh cairnya dengar.. Adik gugu umahhh… alahaiiii comelnye dia.. sweet dan comel.. “

” Adek gugu umah tu adek tggu umah mungkin so swetttt.. Kenapa comel sgt ni.. Aloooo comey je tiara.. Adik gugu rumah.. “

” Alahai comelnyaaa… petahnya bercakap.. adik gugu umah, haha.. Alahai comel dan cutenya abang acheykintangkintung.. ” 

Sekadar info, Achey telah mendirikan rumahtangga bersama Nur Hassanah Yahya. Namun setelah 8 tahun bersama mereka tidak dikurniakan anak. Achey dan isteri akhirnya mengambil Tiara sebagai anak angkat mereka.

Kehadiran Tiara dalam kehidupan Achey dan isteri menambahkan lagi keceriaan dalam kehidupan rumahtangga mereka. Semoga Tiara Zinnirah membesar menjadi anak yang baik, solehah serta berjaya dalam kehidupan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..