” Eh cheekynya Ara, ger4m.. “. – Netizen

Muatnaik Video Sedang Bermain Barang Makeup. Gelagat Azzahra Jiwa Asyraf, Anak Kepada Tya Ariffin Mencuit Hati Peminat. Wah, Bijaknya Ara. Comel Sangat !!

Anak merupakan anugerah terindah buat semua pasangan suami isteri. Ibu bapa jugalah guru yang mencorakkan masa depan anak-anak apabila di rumah jadi tidak hairanlah sekiranya tindak tand0k kita akan mudah menjadi ikutan anak-anak.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Azzahrajiwa Asyraf yang dikendalikan oleh Tya Ariffin, telah dikongsikan video berserta gambar anaknya Azzahra Jiwa atau lebih mesra dengan panggilan Ara sedang bermain bersama alat makeup Tya di sofa sebelum masuk tidur.

Dalam video tersebut Ara dipakaikan cermin mata dan nampak sangat comel terutamanya pada pipinya yang temb4m itu. Sewaktu ingin menyapu bedak dimukanya sempat lagi si kecil ini menanggalkan cermin mata tersebut. Wah, kecil-kecil lagi sudah bijak Ara ini.

Gelagat Ara yang terus menggunakan sponge foundation dan menyapu mukanya dengan bedak buat peminat ger4m. Mesti Ara belajar dari ibunya. Sudahlah si comel Ara ini putih melepak, nampak betul perbezaan solekan di wajahnya itu.

Jom ikuti perkongsian video dan gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian video tersebut mendapat tanda suka daripada peminat terutamanya peminat daripada Indonesia. Antara komen-komen mereka adalah :

” Comelnyaa araa, Gemesss b4ngett, Cuteness 0verl0aded, MashaAllah…. b0cah k0k lucu b4nget to yo.. “

” Ehhh cheeky nyaaa ger4m, ala comelnyaa araa, Kakak Ara bambam cuttiee, maau ke mana neng ara.. “

” Araa cute sangat dengan cermin mata.. Ya Allah… ger4mnyaa, Comelnya dia, Lucunyaaa gemesin deh.. “

” Kenapa cute sgt azzahrajiwaasyraf hope baby aunty dlm perut ni cute like u.. “

” Onti d bali rela beli kuota demi bsa ikutin tingkah laku si b0neka hdup.. “

Untuk rekod, Tya merupakan pelakon Indonesia dan telah mendirikan rumah tangga bersama anak tiri kepada Dato’ Siti Nurhaliza iaitu Asyraf Khalid pada tahun 2015. Hasil perkongsian hidup mereka berdua dikurniakan 2 orang cahaya mata.

Comel sahaja Ara dalam video tersebut. Kecil-kecil lagi sudah berminat dengan barangan make up ibunya. Kami di Oh Kopak mengharapkan semoga Ara membesar dengan sihat dan menjadi anak solehah serta membahagiakan ibu dan bapa. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azzahrajiwaasyraf, Tya Ariffin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..