” Dia punya pencuk0r tu memang rare, habis lah kau Harris.. ” – Netizen

Gara-Gara Bagi Ayat ‘Pick Up Line’ Kepada Maryam You Narae, Harris Annuar Terima Video ‘ Warn1ng’ Daripada  Ryzal Ibrahim Buat Ramai Terhibur. Padu Betul Cara Ryzal ‘Ug0t’ Harris Tu, Hahaha !!

Nama Maryam You Narae kini dikenali ramai lebih-lebih lagi perkongsian video yang begitu menghiburkan bersama suami tersayang, Ryzal Ibrahim mampu membuat ramai yang terhibur. Meskipun berlainan negara dan budaya, pasangan ini kelihatan begitu serasi bersama.

Kini, pasangan ini sudah pun mengambil keputusan untuk kembali ke Malaysia dan menetap di sini. Ryzal yang berasal dari negeri Kelantan ini begitu fasih dalam berbahasa Korea dan Inggeris, manakala Maryam sedang mempelajari bahasa Melayu daripada suaminya.

Meninjau di akaun Isntagram Ryzal Ibrahim telah berkongsi video yang memaparkan pelakon dan juga model, Harris Annuar dan Maryam sedang penjalani sh00ting bersama. Namun paling menghiburkan, dalam video tersebut Harris telah menyak4t Maryam dengan memberikan ayat ‘pick up line’ .

Ryzal turut memberikan respon tentang ‘pick up line’ Harris itu dengan mengeluarkan p1sau cuk0r dengan menukar mata p1sau baru. Ryzal  menunjukkan p1sau cuk0r itu ke rambutnya seolah-olah memberikan warn1ng kepada Harris untuk mencuk0r rambut Harris dan kembali botak.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

I’m from your heart ya…harris nak rasa tak?

A post shared by Ryzal Ibrahim (@ryzalibrhm) on

Tinjauan di ruangan komen, ramai yang terhibur akan perkongsian video oleh Ryzal yang telah memberikan ‘ warn1ng’ kepada Harris, antara komen-komen para netizen adalah :

 ” Hahaha bawa mengucap Ryzal, sabar-sabar, ad0i kelakar betul tengok video ni, habislah Harris kau, kena botak.. “

” Part pasang p1sau cuk0r tu memang win, tergelak aku tengok, ingatkan dia nk buat apa, rupanya nk cuk0r rambut Harris.. “

” Kawan tu baru jer merasa ada rambut, dah nk kena hilang balik, gara-gara bagi pick line kt bini orang, hahhaha.. “

 ” Habis lah abg Rzyal dah cemb0ru, rambut Harris jadi mangs4, hahaha, memang terhibur tengok video ni.. “

” Habis Harris mu kembali botak lah, nak tggu rambut tu tumbuh balik memang lammmmmbett lah, kau tengok mata p1sau tu sudah lah, kasi lincin, hahahahaha.. “

” Cara pencuk0r ni, mau tak tumbuh terus akar rambut Harris, hahaha pad4n muka usik bini orang lagi, hahahha.. “

” Dia punya pencuk0r tu memang rare, habis lah Harris, rambut kau juga jadi mangs4, kerana mulut rambut hbs linci, hahaha.. “

Memang padu betul cara ‘warn1ng’  Ryzal tu, haha. Apa-apa pun ianya sekadar hiburan, bukannya betul-betul pun Ryzal tu, mereka memang saling mengenali dan bersahabat antara Harris, Ryzal dan Maryam. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak berharap dengan perkongsian video ini juga turut menghiburkan kalian semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ryzal Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..