” Dia punya m4lu nampak terserlah, tersipu-sipu tunduk.. “

Video Lisdawati Buat Kej0tan Sempena Hari Lahir Suaminya, Fauzi Nawawi.Β  Amboiii.. Sweet Betul Pasangan Ni. Part Yang Last Sekali Dengan Anak Tu Pun Sweet Sangat !!

Jarang kita melihat pasangan suami isteri yang juga selebriti tanah air, iaitu Fauzi Nawawi dan Lisdawati menunjukkan adegan-adegan romantik mereka di khalayak ramai. Mereka antara selebriti yang sudah lama berada di industri seni Malaysia.

Untuk rekod, Fauzi Nawawi memulakan langkah dalam bidang seni dengan menjadi pelakon lagak nger1 bagi beberapa produksi drama dan pembikin VCD. Selain itu, Fauzi turut menjadi krew produksi dan pembantu pengarah drama pada 1998.

Fauzi telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Lisdawati pada 9 September 2007. Pasangan ini dikurniakan 8 anak, Fauzi mempunyai empat anak dari perkahwinan terdahulu. Anak beliau, Muhammad Fareez Hazwan merupakan peserta Mentor Milenia dan menjadi protege Hazama.

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram, Lisdawati telah berkongsi video dimana beliau telah membuat kej0tan buat suaminya, Fauzi Nawawi sempena hari lahir beliau pada hari ini. Kelihatan Fauzi Nawawi seperti tersipu malu dan terkej0t dengan kej0tan sang isterinya.

Ikuti perkongsian Lisdawati di bawah :

Rata-rata netizen turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Fauzi Nawawi. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Happy Birthday Fauzi.. “

” So sweet lovely couple.. “

” Sweetnyeee… Snge kekal hgga jannah.. “

” Happy birthday! Muka maluΒ² tu xbole sorok.. “

” Dia punya malu baru nampak terserlah, tersipu-sipu tunduk.. “

” Alhamdulillah selamat hari lahir.. “

” Selamat hari lahir abg Fauzi.. Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki. Amin.. “

Wahh.. Sweet betul Lisdawati buat kej0tan untuk Fauzi Nawawi. Part yang anak Fauzi lari yang last tu pun sweet juga. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Fauzi Nawawi. Semoga sentiasa di murahkan rezeki, sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lisdawati,Β  Fauzi Nawawi Berita Kopak / Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..