” Dia pun nak nyanyi juga, tak mau kal4h dengan Dato’ Vida. Haha.. ” – Netizen

Video Live Kamal Adli Cuba Menyanyikan Lagu Dato’ Seri Vida, Ku Ikhlaskan Buat Ramai Terhibur. Baru Mula Nak Menyanyi Pun Dah Kelakar, Kes1an Dato’ Vida Tunggu Nak Dengar Kamal Menyanyi. Uqasha Dan Michael Ang Pun Berdek4h Ketawa !!

Muzik video lagu baharu usahawan Dato’ Seri Vida berjudul Ku Ikhlaskan telah meraih perhatian ramai apabila Dato’ Vida tampil dengan lapan kostum yang unik dengan solekan artistik. Menerusi MV lagu ciptaan Amy Ukays dan Dato’ Vida ini turut menampilkan pembantu peribadinya, Qush.

Jika dilihat ramai penyanyi yang turut berkongsi video cover menyanyikan lagu tersebut. Turut meminati lagu Dato’ Vida adalah pelakon tampan Kamal Adli. Menerusi satu video yang dikongsikan oleh fans Kamal, video tersebut memaparkan Kamal bersama Uqasha menyertai live bersama Dato’ Vida.

Paling mencu1t hati adalah gelagat Kamal yang cuba untuk menyanyikan lagu Ku Ikhlaskan kepada Dato’ Vida. Selain itu, kedengaran Uqasha telah berkongsi cerita bahawa Kamal sering membuka lagu itu dan menghayatinya.

Kelihatan pengarah drama, Michael Ang juga meyak4t Kamal dan Dato’ Vida. Namun sehingga akhir video, Kamal tidak pun berkongsi bakat nyanyiannya kepada umum dan sempat menyatakan jumlah Kamal menonton video clip nyanyian Dato’ Vida.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur melihat aksi Kamal yang cuba untuk menyanyi lagu Ku Ikhlaskan. Antara komen-komen manarik adalah :

” Dia pun nak nyanyi juga, tak mau kal4h dengan Dato Vida, haha. Kamal2 kau memang kelakar lah, smpai smua orang pun ketawa.. “

 ” Hafal ye Kamal, cover satu kamal ku ikhlas kan nak dengar versi Kamal pulak, hahaha. Ker4s perut tengok live ni.. “

 ” Michael Ang sempat lagi meny4kat. Tapi sporting je Dato Vida kena sak4t. Uqasha sempat pec4h rahsia Kamal yer, hahaha.. “

” Usha pun layan je perangai masuk air suami dia, tak larat ketawa tengok perang4i Kamal ni, sabar jelah.. “

” Kes1an Dato, hahaha tggu nk dengar Kamal menyanyi, h4mpeh tak menyanyi pun. Gaya awal tu macam betul-betul nak menyanyi.. “

Kamal memang kelakar, Dato’ Vida tak sabar nak dengar Kamal menyanyi. Boleh pula tiba-tiba cakap pitching lari lah. Apa-apa pun perkongsian video ini hanyalah sekadar hiburan dan semoga Kamal mahupun Dato’ Vida terus berjaya dalam bidang yang diceburi mereka.

Sekadar info, beberapa hari lalu Kamal telah menyambut hari lahirnya. Pelbagai video dikongsikan oleh para peminat memaparkan Uqasha telah membuat kej0tan istimewa di set penggambaran dengan menghadiahkan kek hari jadi serta meraikan bersama semua kru-kru yang lain.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kamalxqashafanclub, Kashalover.ka_us, Kamal Adli, Dato Seri Vida

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..