” Dia pun kaki lat4h, nak lat4hkan orang.. ” – Netizen

Video Zara Zya Menyak4t Pelakon Drama ‘K0rban Kasih’ Buat Netizen Terhibur. Terkejot Nenek Limah Sampai Melat4h dibuatnya, Nak4l Sungguh Zara. Hahaha !!

Dengar orang mel4tah, mesti ramai yang tersenyum dan ketawa. Lucu betul rasanya bukan ? Namun, tahukah kita, melat4h bukan dibuat-buat, dan ia merupakan aksi sponton jika seseorang mempunyai tabiat mel4tah, dan secara tiba-tiba ada yang mengganggu dan orang berkenaan akan terkej0t dan terus melat4h.

Malah, melat4h ini bukan terjadi kepada orang tua saja, orang muda pun dah ramai yang melat4h sebenarnya. Ramai di kalangan kita yang menganggap bahawa mel4tah adalah tabiat biasa. Untuk pengetahuan semua, melat4h boleh membawa kesan tertentu kepada si pel4tah mahupun orang sekelilingnya.

Orang yang mempunyai tabiat mel4tah ini memang sangat menghiburkan jika kita melihat aksinya ketika melat4h. Seperti pelakon Zara Zya, dia juga mempunyai tabiat melat4h. Ketika di tempat penggambaran drama, pasti ada sahaja kru-kru atau pelakon lain akan menyak4t Zara hingga melat4h.

Terbaru, menerusi perkongsian di Instagram eez77 telah berkongsi satu video yang memaparkan beberapa artis sedang berada di set penggambaran drama ‘K0rban Kasih’ yang turut dibintangi oleh Zara Zya. Dalam video itu, Zara telah menyak4t seorang pelakon lain yang sedang menghafal skrip sehinggakan pelakon tersebut melat4h.

Tonton video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan video yang telah dikongsikan itu. Antara komen-komen tersebut adalah:

” Hahahahhahahahahahahahhaa kes1an dia.. “

” Kes1an pun ade nk tergolak pn ado.. “

” Zarazya pun lat4h .. Sama2 lh tu dgn nek Limah.. “

” Suka sgt kt Mkcik 2 lat4h dia buat kita trhibur.. ” 

” Dia pun kaki lat4h, nak lat4hkan orang.. “

”  Elok2 nek Limah ni hafal dialog Timah dtg jer huru hara dialog nek Limah ni hahaha.. “

Kelakar betul lah tengok mak cik tu melat4h. Terkej0t dia, tengah hafal skrip, tiba-tiba ada orang datang kac4u. Nak4l yer Zara. Dia pun kaki lat4h, nak lat4hkan orang pula. Hehehe… Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Zara sentiasa dimurahkan rezeki salalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG eez77, Zara Zya, Shaheira9521 by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..