” Dia merasa menjadi ibu yang terbaik walau bukan dari rahimnya.. ” – Achey Bocey

Muatnaik Ucapan Hari Ibu Buat Isteri Tercinta Nor Hasanah, Ucapan Achey Buat Peminat Tersentuh Dan Seb4k. Walaupun Bukan Dari Rahim Mu, Tiara Lahir Istimewa Dari Hatimu !!

Semalam merupakan sambutan Hari Ibu. Ramai yang memberikan ucapan buat ibu dan juga isteri masing-masing. Tidak ketinggalan para selebriti turut berkongsi ucapan hari ibu di laman Instagram mereka. Antaranya ialah Achey Bocey.

Achey turut menghargai jasa ibunya dan juga isterinya. Pasangan ini akhirnya berpeluang menjadi ibu dan bapa apabila mereka berjaya mengambil seorang anak angkat perempuan pada 22 Mei 2018. Ini bermakna sudah dua tahun Tiara Zinnirah menceriakan hidup mereka.

Tiara telah mengisi kekosongan penantian mereka selama lapan tahun untuk memiliki cahaya mata. Malah Anne turut menjadi ibu susuan buat Tiara dan ini memudahkan hubungan mereka dengan Tiara kerana sudah menjadi mahram.

Menerusi akaun Instagram, Achey telah berkongsi ucapan Hari Ibu buat isterinya yang tercinta, Anne. Walaupun Anne bergelar ibu kepada anak angkat mereka namun ucapan Achey tersebut telah membuatkan ramai orang berasa seb4k. Jom kita baca ucapan khas Achey di bawah.

Rata-rata netizen merasa seb4k dengan ucapan Achey buat isterinya. Antara komen-komen mereka :

” Sed1h sy baca… bagusnya isteri.. “

” Semua Doa yg terbaik utk keluargamu.. “

” Sedapnya la haiii susunan kata2 ni… “

” Saya yang bujang nie pun sed1h baca coretan achey… tak apa Achey ada rezeki nanti…. doa yang baik2…. comel anak Achey…. selamat hari ibu buat isteri Achey….. “

” Ucapan yg simple tapi indah sgt.. “

” Hargai isteri dan keluarga, baru hidup diberkati dan rezeki tak put0s put0s, inshaAllah.. “

” Cantiknya.. “

Indah sungguh susunan kata-kata Achey buat isterinya. Walaupun sekadar ibu angkat namun peng0rbanannya tetap sama dalam menjaga anak yang disayangi. Semoga Achey dan Anne terus bahagia melayari bahtera perkahwinan bersama anak tersayang, Tiara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..